Mama retreat mamaz

Zet jezelf op 1 tijdens de MAMAZ get away!

En ontdek hoe je hier thuis mee door kunt en wilt gaan, zonder schuldgevoel.

Gun jij jezelf een moment exclusief opladen & inchecken bij jezelf?

Wil je de cirkel van werken, zorgen, opvoeden en bankhangen doorbreken?

Dit retreat ga jij voor jezelf kiezen en zal je kijk op jezelf en alle rollen die je hebt totaal veranderen.

Reserveer t/m 3 januari met €270,- vroegboek korting

Je ligt 's avonds uitgeblust op de bank
Je keek al heel de dag uit naar dat momentje me-time en nu scroll je je kostbare tijd weg, futloos en snakkent naar een moment echte me-time en het opladen van je eigen batterij ipv die van je telefoon!

De week voelt als een eindeloze sleur van agenda beheer, taxi chauffeur, kok, counselor, al die ballen in de lucht houdend.

Je verlangt naar meer ruimte voor jezelf. Naar even enkel en alleen vrouw zijn, zonder continu paraat te hoeven staan en al die ballen eens lekker te laten vallen!

Je mist de sprankelende, inspirerende, energieke vrouw die ook in je zit

Je wilt het vuurtje weer aanwakkeren dat in je brand,  maar het ontbreekt je aan tijd, energie en rust om hier echt iets mee te doen.

Je voelt je tekortschieten als moeder, vrouw, partner, dochter, vriendin

Regelmatig zit je met je handen in het haar, zoekend, twijfelend, zorgen makend. Hoe doen andere vrouwen dat toch? Het lijkt je heerlijk om je te omringen met gelijkgestemde moeders, waar je je verhaal kwijt kan, waar je je gesteund voelt en waar je herkenning vind.

Je voelt aan alles dat het nu tijd is voor jou

Je gunt jezelf een moment exclusief opladen & inchecken bij jezelf als mama . Er knaagt wel nog wat schuldgevoel om de tijd en geld die het kost, maar je beseft je ook dat je juist nu wilt investeren in jezelf om die sprankelende vrouw en moeder te (blijven) voelen en zien in de spiegel!

“Het was een geweldig weekend, een warme omhelzing. Weet en heb gezien dat ik gegroeid ben en ik ervaar een kracht in mijzelf waar ik nog even aan moet wennen.”

Elize

In een oase van rust en luxe, met je eigen prive kamer die van alle gemakken is voorzien, voortreffelijk eten en een heerlijke ambiance
Een heel weekend exclusief opladen & inchecken bij jezelf als mama en mens
Beseffen waar jij gelukkig van wordt
Ervaringen delen en stil staan bij wat jij als moeder en vrouw nodig hebt
(stilte)wandelingen, workshops, ontspanningsoefeningen, gesprekken vol inzichten en inspiratie
Tijd om te dromen over die carrière switch, je eigen onderneming, je ambities, die langgekoesterde wereldreis etc. Alles wat je in het dagelijks leven voor je uit blijft schuiven, krijgt dit weekend de ruimte!
mama ontspant

“Ondanks dat je elkaar niet kent was er meteen het gevoel bij mij dat ik gewoon kon zeggen wat ik voelde. Terwijl ik normaal eerst de kat uit de boom kijk en vooral niet het achterste van mijn tong laat zien. 

In dit weekend heb ik duidelijk gekregen dat ik geen slechte moeder of echtgenote ben als ik laat horen wat IK wil en door dat te doen goed in mijn vel kom te zitten. Door thuis mijn droombord te laten zien en uit te leggen wat daarachter zit merk ik dat mijn kinderen ook meer snappen hoe ik er nu in sta. Oh, er is zo veel veranderd dat ik eigenlijk niet weet hoe ik dit moet vertellen. Ik ben o.a. veel vriendelijker voor mezelf.”

Yvonne

Het was een geweldig weekend. Zo heerlijk om even helemaal met niemand rekening te moeten houden. Midden in de nacht douchen als je daar zin in hebt. Koffie warm drinken op ieder moment van de dag en gewoon helemaal in de watten gelegd worden.

Goede gesprekken met andere moeders. Elisabeth weet zo een sfeer van vertrouwen neer te zetten dat iedereen gaat delen. En dan blijkt dat vrouwen waar jij tegenop kijkt tegen dezelfde dingen oplopen als waar jij tegenop loopt. En dat iedereen zijn onzekerheden heeft.

Ik kan het echt iedereen aanraden en doe dat ook regelmatig in mijn vriendenkring. Het is iets dat je helemaal voor jezelf doet en alleen dat al maakt dat je jezelf meer waard gaat voelen.

Nanda

mamaz get away

Het effect van de Get away

Je gaat bewust tijd nemen voor jezelf en je batterij opladen
Je ervaart hoe het is om goed te zorgen voor jezelf, om te kiezen voor jezelf.
Je gaat je dromen in kaart brengen en ontdekt hoe je ze kunt waarmaken zonder heel je leven om te moeten gooien
Je gaat spanning, belemmeringen en schuldgevoelens loslaten

Je zet jezelf op de eerste plaats en ontdekt hoe geweldig dit is voor jezelf en je gezin!

Je kunt hierna veel gemakkelijker ruimte en tijd ervaren en maken voor jezelf
De vrouw zijn die voor zichzelf kiest zonder schuldgevoel en die haar eigen dromen en geluk op 1 zet, die in zichzelf wil geloven, die trots is op zichzelf inclusief haar bagage.
mamaz mama retreat

Het was voor mij vooral een weekend om de emoties rondom mijn scheiding toe te laten. Dat is gelukt (uiteraard niet in één weekend opgelost natuurlijk 😉). 

Ik vond het zo’n bijzondere ervaring. Hoe vrouwen met hun eigen bagage, zo bij elkaar gebracht kunnen worden, vond ik heel mooi. Fijne begeleiding door Elisabeth en fijne vrouwen die mee waren. Het was een weekend met een lach een traan. Ook fijn dat je je gewoon terug kon trekken. Voelde heel rustig. Ik heb mij, zodra het kon, meteen aangemeld voor het volgende weekend.

Suzanna

 Ik vond het best wel spannend om naar het hotel te rijden. Niet wetende wat je te wachten stond. Ik kon niemand behalve Elisabeth. En ik vond het lastig om thuis alles los te laten. Maar toen ik het hotel binnen stapte ging er een last van mijn schouders en stapte ik in een hele fijne bubbel.

Doen waar je zelf zin in heb op de tijden dat het kan.Heerlijk genieten van goed eten. Een kamer en bed helemaal voor jezelf. Niemand die je stoort als je op bed ligt.

En dan ook de fijne workshops en wandelingen onder begeleiding van een super fijne coach. Ik heb het heel fijn gehad en vond ook echt dat ik dit weekend had verdiend. Vandaar dat ik mijzelf nog een keer op een mooi en rustig weekend heb getrakteerd.

Monique

“Ik ben erg trots op mezelf dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb. Het heeft me echt dat laatste drempeltje over geholpen. Mijn gezin draait zonder mij ook door en ik ben ook nog ik, naast mama en vrouw. Hierdoor kijk ik nu ook heel bewust in mijn agenda en als die overvol is, kies ik heel bewust voor: van wat krijg ik de meeste energie?

Villa Heidebad is een warm bad. Het voelt als thuis, maar toch ook als vakantie. De liefde en warmte die het personeel uitstraalt en dan de luxe van de heerlijkste ruimtes, je kamer maar ook het restaurant en de lounge, het overheerlijke eten niet te vergeten. 

Je hoeft je echt even nergens druk om te maken, waardoor je ook echt even alle focus op jezelf kan leggen.”

Natasja

Mamaz elisabeth

Ik neem je mee

Ben je nog nooit een heel weekend apart geweest van je gezin? Ik kan je garanderen dat het je verrassend goed zal doen en ik beloof je dat ik en de andere vrouwen je er door heen zullen supporten als je het even lastig hebt.

MOEder?
Veel moeders zijn structureel moe, ervaren spanning, voelen zich gejaagd met een hoofd vol to-do’s en don’t forgets. Jij ook?

Dit komt omdat je jezelf bovenaan je lijstje vergeet te plaatsen.

Is het echt zo simpel?
Nee. Maar het is wel het begin!

Door afstand te nemen van je dagelijks leven kun je echt even loslaten en ont-spannen. Je zult merken dat je hierna weer zoveel relaxter kunt  zorgen voor je gezin en kunt gaan voor jouw ideale way of life!

Twijfel je? Ga dan bij jezelf na welk advies je een goede vriendin zou geven ;-).

Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik stel je de vragen die jij jezelf niet durft te stellen.
  • Ik laat je kennismaken met oefeningen om dichterbij je gevoel te komen.
  • Ik help je hiermee ontdekken wat voor vrouw en moeder jij bent en wilt zijn.
  • Naast coach ben ik zelf ook moeder, heb ik zorgen om mijn (hooggevoelige) kinderen, zwanger geweest en bevallingen doorgemaakt.
  • Ik weet dus hoe het is, hoe het voelt, hoe ongeloofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen.
  • Ik geef je de spreekwoordelijke schop onder je kont, want je wilt iets veranderen als je tot hier gelezen hebt 😉

Eerst nog wat meer info?

Mail je vraag naar elisabeth@mamaz.nl of stuur me een appje door op het icoontje hieronder te klikken.

Good to know: Je zit nog helemaal nergens aan vast wanneer je me mailt of appt.