Kies voor jezelf en geef jezelf deze 3 daagse life changing powerboost.
VOL glamour, coaching en fun!

De MAMAZ Get Away

💛  15 t/m 17 maart 2024 💛

Nog 8 van 15 plekken beschikbaar

(Vind je 2 nachten weg te veel? Wil je wel de sfeer van MAMAZ ervaren? Meld je dan aan voor  het Unlock your fire event op 23 september 2023)

Dit wil jij: volle focus op jezelf, uitchecken uit die dagelijkse sleur, helemaal in de ontspanning en één en al selfcare.

Kies voor jezelf en investeer in je eigen geluk en welzijn. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Je komt terecht in een warm bad van coaching, ontspanning en exclusieve luxe

Met je eigen 4* kamer die van alle gemakken is voorzien. Geniet van een smaakvolle beleving met sterrenwaardige diners, een geweldige sfeer en  fijne mede-mama’s als jouw gezelschap.

Hello you! Alles staat in het teken van het laten groeien van jouw eigenwaarde, confidence en geloof in jezelf.

We bieden je inspirerende coaching sessies, stilte wandelingen, ademwerk, creatieve oefeningen, en meer. Je krijgt de tijd en ruimte om te dromen over die carrière switch, je eigen onderneming, je ambities, die langgekoesterde reis, en alles wat je in het dagelijks leven voor je uit blijft schuiven.

Je bent elke € van deze unieke belevenis waard en gaat dit tot in je tenen voelen!

Na deze onvergetelijke reis ben jij zoveel relaxter, weet je weer exact wie jij bent en wat je verlangt, zit je boordevol inspiratie om alles uit het leven te halen en heb je weer alle kracht om voor jezelf en je gezin te zorgen.

“Met een beetje knikkende knieën stapte ik de MAMAZ bubbel binnen. En wat was die bubbel fijn!

Alles van wat ik wil zeggen komt niet eens in de buurt van dit heerlijke weekend van lachen, gieren, brullen, dansen en inchecken bij mijzelf.

Ik kwam met omhoog getrokken gespannen schouders binnen en die heb ik voor het eerst in een jaar weer kunnen laten zakken.”

Myrthe

Gaat onderstaande over jou?

Iedere avond lig je uitgeblust op de bank

Je kijkt de hele dag uit naar een moment van me-time, maar wanneer het eindelijk daar is, lig je uitgeblust op de bank en scroll je je kostbare tijd weg. Het is tijd om je eigen batterij eens goed op te laden in plaats van die van je telefoon.

Elke week lijkt een eindeloze sleur

Met agendabeheer, taxi chauffeuren, huishouden, chef-kok spelen en de rol van Dr. Mama Phil. Hallo! Waar ben ik?

Je verlangt al lang naar meer tijd en ruimte voor jezelf

Je verlangt naar even alleen maar jezelf te zijn en alle andere rollen los te laten. Niet meer de hele tijd beschikbaar zijn voor anderen. Laat alle ballen die hoog hangen eindelijk eens lekker vallen! 

Je mist de sprankelende, inspirerende, energieke vrouw die ergens in je verstopt zit

Dat vuurtje wat van binnen brandt, wil je weer aanwakkeren! Helaas komt het nooit zo ver want het ontbreekt je aan tijd, energie en rust om er echt iets mee te doen en eens echt met jezelf aan de slag te gaan.

Je wilt de perfecte vrouw, moeder, vriendin en dochter zijn, maar voelt dat je tekortschiet

Je bent niet alleen. Het lijkt misschien alsof andere vrouwen alles onder controle hebben, maar geloof me, we hebben allemaal onze struggles. Tijdens het retreat kun je je omringen met gelijkgestemde vrouwen en moeders, je verhaal delen en herkenning vinden. Geen cursus “De perfecte vrouw” nodig, maar wel een plek om jezelf te zijn en gesteund te worden. Ben jij er klaar voor om samen te groeien en te bloeien? Dat kan tijdens dit retreat!

Het is nu echt de hoogste tijd voor JOU!

Je voelt aan alles dat het nu echt eens tijd is voor JOU! Gun jezelf een moment exclusief opladen en inchecken bij jezelf als mama. Ook al knaagt er nog wat schuldgevoel over de tijd die je weg bent en het geld dat je investeert in jezef. Hoor je dat? Schuldgevoelens over investeren in jezelf? Gek toch eigenlijk want investeren in jezelf is het allerbeste wat jij nu kunt doen om je die sprankelende vrouw en moeder te (blijven) voelen.

Gun jezelf dit moment exclusief voor jou en investeer in jezelf!

Na deze MAMAZ Get Away Powerboost ben jij zoveel relaxter, heb je de connectie met jezelf terug gevonden, zit je boordevol inspiratie om alles uit het leven te halen en heb je weer alle kracht om voor je jezelf en je gezin te zorgen.

mamaz get away

“Ik vond het super! Ik denk er nog elke dag aan. Het heeft emotioneel veel met me gedaan. Ik hoop in het dagelijks leven veel vast te houden van het gevoel dat ik tijdens het weekend kreeg.  Ik ging mee om een betere balans tussen werk en privé te vinden. Alle ballen hooghouden in de tropenjaren vond/vind ik lastig. Het heeft me de nodige rust geboden, maar ook gezelligheid met een prachtige groep vrouwen. 

Het was een enorm moment van reflectie; wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken? De sfeer is open, veilig en enorm gezellig. Plek voor een lach en een traan met allemaal hele gewone vrouwen. Een heerlijke mix tussen emoties en aan jezelf werken en lekker eten, fijne omgeving en mooie kamers.”

Sascha

“Ondanks dat je elkaar niet kent was er meteen het gevoel bij mij dat ik gewoon kon zeggen wat ik voelde. Terwijl ik normaal eerst de kat uit de boom kijk en vooral niet het achterste van mijn tong laat zien. 

In dit weekend heb ik duidelijk gekregen dat ik geen slechte moeder of echtgenote ben als ik laat horen wat IK wil en door dat te doen goed in mijn vel kom te zitten. Oh, er is zo veel veranderd dat ik eigenlijk niet weet hoe ik dit moet vertellen. Ik ben o.a. veel vriendelijker voor mezelf.”

Yvonne

mama coach elisabeth

Wat betekent de MAMAZ get away voor jou?

Heel bewust en volledig verdiend tijd nemen voor jezelf om je batterij op te laden.

Ervaren hoe het is om goed te zorgen voor jezelf en vooral ook om weer eens te kiezen voor jezelf.

Je dromen in kaart brengen en ontdekken hoe je ze kunt waarmaken zonder heel je leven om te hoeven gooien. We gaan dromen, durven en doen!

Al die spanning, belemmeringen, obstakels, ontmoedigingen en schuldgevoelens volledig en volmaakt loslaten.

Jezelf op de eerste plaats zetten – jij bent nummer 1! – en ontdekken hoe onwijs waanzinnig dit is voor JOU en daardoor ook voor je gezin!

Na de Get Away handvatten hebben om zoveel makkelijker voor jezelf tijd en ruimte te maken en te ervaren.

Jij wilt toch ook de vrouw zijn die voor zichzelf kiest? Zonder schuldgevoelens of verantwoording af te leggen. Jij wilt toch je eigen dromen en geluk op 1 zetten? In jezelf geloven? Trots zijn op jezelf inclusief bagage, hoe groot die tas of koffer ook is? Dit wil jij toch!

“Ik ben erg trots op mezelf dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb. Het heeft me echt dat laatste drempeltje over geholpen. Mijn gezin draait zonder mij ook door en ik ben ook nog ik, naast mama en vrouw. Hierdoor kijk ik nu ook heel bewust in mijn agenda en als die overvol is, kies ik heel bewust voor: van wat krijg ik de meeste energie?

Villa Heidebad is een warm bad. Het voelt als thuis, maar toch ook als vakantie. De liefde en warmte die het personeel uitstraalt en dan de luxe van de heerlijkste ruimtes, je kamer maar ook het restaurant en de lounge, het overheerlijke eten niet te vergeten. 

Je hoeft je echt even nergens druk om te maken, waardoor je ook echt even alle focus op jezelf kan leggen.”

Natasja

Inchecken bij MAMAZ.nl is inchecken bij jezelf

Locatie: Villa Heidebad, Epe (Veluwe)

(Vind je 2 nachten weg te veel? Wil je wel de sfeer van MAMAZ ervaren? Meld je dan aan voor  het Unlock your fire event op 23 september 2023)

“Het was een geweldig weekend. Zo heerlijk om even helemaal met niemand rekening te moeten houden. Midden in de nacht douchen als je daar zin in hebt. Koffie warm drinken op ieder moment van de dag en gewoon helemaal in de watten gelegd worden.

Goede gesprekken met andere moeders. Elisabeth weet zo een sfeer van vertrouwen neer te zetten dat iedereen gaat delen. En dan blijkt dat vrouwen waar jij tegenop kijkt tegen dezelfde dingen oplopen als waar jij tegenop loopt. En dat iedereen zijn onzekerheden heeft.

Ik kan het echt iedereen aanraden en doe dat ook regelmatig in mijn vriendenkring. Het is iets dat je helemaal voor jezelf doet en alleen dat al maakt dat je jezelf meer waard gaat voelen.”

Nanda

Fire

Ik neem jou mee

Ben je nog nooit een heel weekend apart geweest van je gezin? Ik kan je garanderen dat het je verrassend goed zal doen en ik beloof je dat ik en de andere vrouwen je er door heen zullen supporten als je het even lastig hebt.

MOEder?
Veel moeders zijn structureel moe, ervaren spanning, voelen zich opgejaagd met een hoofd vol to-do’s en don’t forgets. Voel jij dit ook?

Dit komt omdat jij jezelf bovenaan je lijstje vergeet te plaatsen.

Is het echt zo simpel?
Nee. Maar het is wel het begin!

Door afstand te nemen van je dagelijks leven kun je echt even loslaten en ont-spannen. Je zult merken dat je hierna weer zoveel relaxter kunt  zorgen voor je gezin en je kunt gaan voor jouw ideale way of life!

Twijfel je nog? Ga dan bij jezelf na welk advies je een goede vriendin zou geven 😉.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik stel jou de vragen die jij jezelf niet durft te stellen.
  • Ik laat je kennismaken met oefeningen om dichterbij je gevoel te komen.
  • Ik help je hiermee ontdekken wat voor vrouw en moeder jij bent en wilt zijn.
  • Naast coach ben ik zelf ook moeder, heb ik zorgen om mijn (hooggevoelige) kinderen, zwanger geweest en bevallingen doorgemaakt dus ik weet hoe het is, hoe het voelt en hoe ongeloofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen.
  • Mijn mooie team en ik staan voor je klaar om je een geweldige ervaring te geven.
  • Inclusief de spreekwoordelijke schop onder je kont, want jij wilt iets veranderen als je tot hier gelezen hebt 😉

Ga je met me mee?

Eerst nog wat meer info?

Mail je vraag naar elisabeth@mamaz.nl of stuur me een appje door op het icoon hieronder te klikken.

Good to know: Je zit nog helemaal nergens aan vast wanneer je me mailt of appt.

Ik ben sinds het moederschap nog nooit alleen weg geweest. Help??

Ik kan je garanderen dat het je verrassend goed zal doen en ik beloof je dat ik en de andere vrouwen je er door heen zullen supporten als je het even lastig hebt.
Door afstand te nemen van je dagelijks leven geef je jezelf de kans om los te laten en te ont-spannen. Weet dat op vrijdag de deur achter je dichttrekken het lastigste moment zal zijn. Daarna stap je in zo'n andere wereld dan je dagelijkse leven dat je de focus veel makkelijker naar jezelf kunt krijgen dan je nu wellicht voor mogelijk houdt.

Wordt the Get Away vergoed?

Vanuit de zorgverzekering worden mijn cursussen niet vergoed. Steeds meer werkgevers hebben een budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus handig zijn om bij je werkgever te informeren. Er zijn al verschillende vrouwen meegeweest met vergoeding vanuit hun werk.

Een weekend voor mijzelf, maar met andere vrouwen. Ik ben bang dat ik vooral met de situatie van de ander bezig ben. Hoe zit dat?

Allemaal kom je met je eigen bagage naar dit weekend. Met je eigen vragen, pijn en dromen. Ik stel vragen, ik daag je uit de diepte in te gaan. Jij bepaalt zelf hoeveel je deelt.
Ik begeleid je ook in het binnen laten komen van de verhalen van de andere deelnemers. Wat doe je daar mee? Hoe zorg je dat het jou niet van je stuk brengt? Hoe deel je gevoelens met elkaar zonder dat het je leegzuigt?

Dit soort dingen komen zeker aan bod en zijn ook heel waardevol voor je dagelijks leven. Veel vrouwen trekken zich namelijk de situatie van de ander heel erg aan en verliezen zichzelf hier wel eens in. De kunst is om dit niet te doen. Jij bent bij dit weekend voor jezelf. De kracht van de groep ligt in het delen, de (h)erkenning, het leren van elkaar, het ontdekken dat je niet alleen bent en hoe je elkaar kunt supporten met oog voor je eigen gevoelens.

Wat gaan die 3 dagen doen?

We eten met elkaar, je ervaart ontspanningsoefeningen, een ademsessie, je gaat aan de slag met je dromen, krijgt schrijfoefeningen en creatieve oefeningen (waar je niet creatief voor hoeft te zijn 😉 ), je ervaart hoe het is om stil te zijn, maakt kennis met essentiële oliën,  we wandelen en voeren gesprekken met elkaar en we volgen een body movement ConfiDANCE workshop met elkaar. Je leert op welke manier je nog zoveel beter die ontspannen en toegewijde moeder kan zijn die je wilt zijn voor je kinderen, zonder jezelf hierin te verliezen. Je (her)ontdekt wie jij bent en wilt zijn. Je maakt de balans op, zodat je ontspannen, vol energie en focus weer naar huis komt.

En bij dit alles bepaal jij zelf waar je wel en niet aan mee doet.

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .