The MAMAZ Circle

Meer energie & Meer aandacht voor Mama ZELF

Zit jij ook iedere keer weer met je handen in het haar?

Je bent zoekende, twijfelt of je het allemaal wel goed doet en maakt je zorgen over van alles en nog wat. Hoe doen die andere moeders dat toch? Ben jij de enige die zo loopt te stuntelen? Ligt het dan aan jou? Doe je het echt niet goed genoeg? Ik zal je wat vertellen. NEE, het ligt niet aan jou en jij bent absoluut niet de enige die zo loopt te stuntelen. We zijn allemaal zoekende in de race van het moederschap. En jij bent én doet het echt goed genoeg! In The MAMAZ Circle kom je samen met andere moeders om verhalen en gevoelens te delen, steun en herkenning te vinden.

Verlang jij ook naar meer jij? Even los van alle labels…

In The MAMAZ Circle mag en kan je gewoon even jij zijn. Los van het label moeder van of vrouw van. We gaan even stil staan. Gewoon even stil staan maar ook stil staan bij jouw dromen en verlangens. Waar word jij nou echt blij van?

Wil jij weer connecten met de vrouw die verstopt zit onder al die labeltjes?

Jezelf weer terug vinden? Prioriteit en vooral prioritijd geven aan jezelf? Zonder dat je je hier schuldig over voelt. In The MAMAZ Circle word je gemotiveerd en krijg je eindeloos veel tips over hoe jij jezelf weer echt op één kan zetten.

Op zoek naar die steun in je rug? Onvoorwaardelijke support van jouw eigen cheerleaders?

In The MAMAZ Circle zijn we er voor elkaar! We steunen elkaar door dik en dun. Je hebt niet langer het gevoel dat je er alleen voor staat want je hoeft het niet alleen te doen. We praten over verlangens, schuldgevoelens, dromen en blokkades. Maar ook huilen, schelden, lachen en verwonderen doen we samen!

Lieve mama, je hoeft het niet alleen te doen!

The MAMAZ Circle is dé online plek waar moeders samenkomen. De place to be als je op zoek bent naar steun, herkenning en begrip voor jouw leven als moeder maar ook als vrouw. Alle uitdagingen die op je pad komen en alles wat je alleen aangaat. Je hoeft het niet langer alleen te doen want wij staan voor je klaar.

The MAMAZ Circle is een veilige en gezellige plek waar je kan connecten met andere moeders en waar coaching jou verder gaat helpen, terug op het pad naar jezelf.

Mijn coaching zorgt ervoor dat jij jezelf weer gaat zien. Alle lagen en labels pellen we van je af tot we bij de echte jij komen. Die geweldige vrouw die schuil gaat achter alles wat moet en verwacht wordt. De vrouw die verstopt zit achter jouw rol als moeder. Het gaat alleen om jou! En om het vinden van een diepere verbinding met jezelf. De connecties met mede-moeders ondersteunen jou op precies de juiste manier in dit waanzinnige proces naar jezelf.

The MAMAZ Circle = Geen perfect plaatje, geen masker, geen schaamte, geen schuldgevoelens, geen moeten en geen verwachtingen. Gewoon puur jij Zijn.

24/7 support om jezelf op 1 te zetten.
Wanneer jij aansluit bij The MAMAZ Circle ervaar je meer rust in jezelf, meer zelfvertrouwen en overtuiging om een nog leuker mens en daardoor leukere moeder te zijn.

Jij krijgt weer energie en houdt energie over zodat je weer alle aandacht hebt en plezier voelt in je gezin.

Connecten met gelijkgestemden, mede-mama’s, hartsvriendinnen en dat allemaal in The MAMAZ Circle!

Dit is de plek waar jij de ruimte krijgt. Ruimte voor jouw verhaal, dromen, ambities en verlangens.
Hier ga jij ervaren hoe je jouw rol als moeder vol vertrouwen kunt gaan ownen. En je leert hoe dit niet het enige is in jouw leven maar hoe je jouw energie ook kunt verdelen, over moeder zijn en jezelf zijn!
Connecten met anderen die tegen dezelfde dingen aanlopen of vastlopen. Samen praten, oplossen en stappen zetten. Altijd terecht kunnen met jouw vragen want geen vraag is ons te gek!
De support van de mede-mamaz gaan jou van je voeten blazen en gaan je verder helpen in jouw reis naar jezelf.
Ontdekken dat je er niet alleen voor staat en je het niet alleen hoeft te doen. Samen verlangen, huilen, schelden, schuldig voelen, dromen, verwonderen en alles mag er zijn! In The MAMAZ Circle mag jij ZIJN!
Je wordt onderdeel van een veilige afgeschermde online omgeving waar geen onderwerp onbesproken blijft. Niets is gek, we zeggen alles tegen elkaar.
Toegankelijk vanaf iedere plek, op jouw voorwaarden en wanneer jij wilt. Waar je ook bent en wanneer je er aan toe bent, The MAMAZ Circle is er voor jou.
Inspirerende coaching sessies, waar alle thema’s aan bod komen. Gericht op jouw ontdekkingsreis naar jezelf. Wat wil jij en waar word jij echt blij van? We focussen op jouw kracht, verlangens en dromen.
The MAMAZ Circle is dé plek waar je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen en prioriteit aan jezelf te geven.
Dit is echt precies wat jij nu nodig hebt.
Wat is het fijn om een omgeving te kunnen hebben waar je even je verhaal kwijt kan, waar je je gesteund voelt en waar je herkenning vind! Ook deelt Elisabeth zulke fijne extra waarde en mooie inzichten. In de vorm van onder andere een audioberichtje, een fijne opdracht of tijdens de groepscoachcalls.
 
Elisabeth straalt rust uit, ze stelt goede vragen die je aan het denken zetten en geeft je fijne handvatten om voor jezelf te kiezen. Door Mamaz member te zijn voel ik me minder alleen in het moederschap en wordt ik er regelmatig aan herinnert om voor mezelf te zorgen.
Sanne

Vergeten waarom moeder zijn zo leuk is? Je kind steeds vaker achter het behang willen plakken?

Je bent echt niet de enige vrouw die moeder is, grootse dromen heeft, uitdagingen voelt, gierende hormonen heeft, te veel ballen hoog moet houden, te weinig rollen behang heeft of een hoofd vol van bergen met zorgen.

Je maakt fouten, echt dat doet iedereen! Je stoot het hoofd van je baby per ongeluk tegen de deurpost, je verliest je geduld wel eens tegen je peuter of je wenst je überpuber (in gedachten) vervelende dingen toe. 

En daar is helemaal niks mis mee. En ook niets geks aan.
Dit zegt niets over je dankbaarheid over het moeder mogen worden en zijn.

Je houdt daardoor echt niet ineens minder van je kind.

Het moederschap is veel meer dan die perfecte plaatjes, lachende gezichtjes, lekkere kleffe knuffels en de gebruikelijke riedeltjes dat we van ze houden tot aan de maan en terug.

Jij bent meer dan alleen moeder en alle kanten van het moederschap mogen belicht worden. Niet alleen de mooie kanten.

Wil jij de ruimte om eerlijk te zijn over hoe je je nu echt voelt?

Praten en delen over hoe je het moederschap echt ervaart?

Meld je nu aan bij The MAMAZ Circle: dé plek waar jij je motivatie terug vindt om jezelf NU eindelijk weer prioriteit te geven. Dé plek waar je eindeloos veel tips krijgt om te leren meer voor jezelf te kiezen. Dé plek waar jij die diepere verbinding met jezelf gaat vinden en voelen. Dé plek waar jij weer echt even JIJ bent.

moe moeder

24/7 support om jezelf op 1 te zetten.

Ontdekken hoe jij weer JA tegen jezelf zegt? En ervaren hoe jij een leuker mens en moeder kan zijn?

“Een veilige plek om in contact te komen met andere moeders én daarnaast zijn er allerlei manieren waarop Elisabeth coaching toevoegt. Mooie inspiratie, tips en cursussen.”

Mary-Lou

Waarom onderdeel worden van The MAMAZ Circle?

Omdat je aan alles voelt dat het nu echt tijd is voor jou en voor jouw dromen en ambities maar je jezelf daar geen slechtere moeder door wilt voelen.
Je gaat leren om jezelf liefdevol toe te spreken in plaats van vol kritiek naar jezelf als moeder te kijken.
Je krijgt de tools om vol vertrouwen in jezelf in het leven te staan en te moederen op jouw voorwaarden.
Je krijgt bergen inspiratie met de MAMAZ oefeningen, zowel op papier als met alle gemak af te luisteren. Exclusief en alleen voor jou beschikbaar in The MAMAZ Circle. Denk ontspanning, visualisaties maar ook inspirerende masterclasses.
Alle inspiratie is 24/7 voor jou beschikbaar. Ook tijdens de nachtvoeding of wanneer je wakker ligt, wachtend op je puber die thuis komt na het stappen.
Jij krijgt door deze enthousiaste groep vrouwen in onze online community een ongekende kracht om weer te genieten van het leven en van alles op jouw pad.
The MAMAZ Circle geeft jou steeds weer dat duwtje in de juiste richting zodat jij weer echt goed voor jezelf gaat zorgen.
Je ontdekt hoe jij weer JA zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat jij er een nog leuker mens en moeder door wordt.
Om zoveel meer voldoening uit je leven en rol als moeder te halen!
membership mama

“The MAMAZ Circle is even bewust stil staan en me-time nemen. Mezelf op de 1e plaats zetten zodat ik daarna er voor mijn kinderen en partner kan zijn.

Een stukje herkenning en ook hulp om aan mezelf te werken. Bv door de activiteiten / gesprekken om over na te denken. Het fijnste vind ik de oefeningen.”

Karin

In The MAMAZ Circle ontvang jij:

Mijn support en expertise om vol vertrouwen in jezelf te leven en te moederen helemaal op jouw voorwaarden.

Volledige toegang tot The MAMAZ Circle app

Toegang tot de online omgeving en community

Met een enorm aanbod oefeningen, werkboeken en audio. Thema’s als zelfbeeld, seks als zelfzorg en rust vinden passeren de revue. Connecten met andere mama’s over al deze onderwerpen maar ook levelen op persoonlijk niveau door middel van mijn coaching.

2x per maand een groep coachingcall via Zoom

Iedere maand duiken we in een nieuw thema, van jouw zelfbeeld tot survival op het schoolplein. Als startsein luiden we de maand in met een coachingcall en volgt tussendoor een check-up moment om focus te houden op jouw doel: Op alle vlakken van je leven goed voor jezelf zorgen!

2x per jaar het MAMAZ inspiratie pakket thuisgestuurd

Een pakket vol met fijne me-time, inspiratie en selfcare items zoals het MAMAZ Magazine, een me-time planner en beauty producten. Om even echt die tijd voor jezelf te maken.

Jouw eigen groep Cheerleaders

Een groep vrouwen die ervoor je zijn, je onvoorwaardelijk steunen, toejuichen, met je mee vieren, met wie je kunt lachen maar uiteraard ook huilen.

Die doordouwer in je rug om jezelf op 1 te zetten

Dat duwtje in je rug en de schop onder je kont wanneer jij het nodig hebt. Nu, wanneer en tot wanneer jij het nodig hebt. En geloof me, dit is echt precies wat jij nu nodig hebt.

Je wordt nu lid voor €57,- per kwartaal

Oke, dat is dus slechts 60 cent per dag! Klik op de button om te kijken of er een plekje vrij is en je aan te melden. 

membership

Twijfel niet langer. Jij bent dit waard! Jij bent het waard om in jezelf te investeren.

Neem jezelf serieus, jij met al je verlangens, gevoelens, dromen en plannen. Ontdek vandaag nog hoe jij volmondig JA zegt tegen jezelf, zonder beperkingen, blokkades of schuldgevoelens.

moeder mobiel

De kracht achter MAMAZ

Tegenwoordig volg je voor alles een opleiding, training, opfris cursus en dat is heel normaal. Maar bij het ouderschap moet dit van nature kunnen, met hier en daar een beetje afkijken bij de ouders om je heen die net een stapje verder zijn.

Wat vind ik het heerlijk dat wij vrienden hebben die nu al pubers hebben rondlopen en waar wij alvast een beetje kunnen spieken. Waar lopen zij tegen aan en hoe dealen ze hiermee? Iedere leeftijd kent andere uitdagingen en dat is uiteraard voor ons als moeder ook iedere keer weer uitvogelen.

Naast het gezond groot brengen van je kind en hem of haar uiteraard ook goed afleveren in de maatschappij, krijg je er vanaf de geboorte nog een uitdaging bij: Zorgen voor jezelf en jezelf niet verliezen in al die rollen die je ineens hebt als moeder.

Die enorme uitdaging is een zoektocht en kan best wel eens zwaar en eenzaam voelen. Dit herken ik en hier wilde ik iets mee. The MAMAZ Circle was geboren. Een community waarbij we lekker en ongegeneerd bij elkaar spieken en afkijken. Hoe doen andere moeders dat? Voelen ze zich ook alleen? Hebben ze een bepaalde superpower waar ik nog niets vanaf weet?

In The MAMAZ Circle voel jij je niet meer alleen en streven we samen met alle mama’s naar jouw beste leven. Ik help jou daarbij vol passie en liefde met het vinden van jouw sparkle, jouw energie en jouw beste manier van leven en moeder zijn.

mama elisabeth

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het lidmaatschap?

Je gaat een membership aan voor minimaal een kwartaal.Je krijgt na aanmelding binnen 24u toegang tot de online omgeving

Het lidmaatschap betekent o.a. toegang tot een online community met een speciale app voor op je telefoon. In de app kun je berichten plaatsen en delen met andere moeders om elkaar zo te supporten en inspireren. Ook kun je hier oefeningen, exclusieve podcasts en downloads vinden met opdrachten voor je persoonlijke ontwikkeling, zelfzorg, ontspanning en ouderschap/opvoeding.

Elke maand staat een thema centraal waarbij we starten met een groeps coachcall en het thema induiken. halverwege de maand kun je aansluiten bij de online check-up en daar je vragen stellen en ervaringen delen.

Als je voor de kwartaal betaling kiest, geef je met je eerste iDeal betaling een akkoord voor kwartaal incasso’s van jouw rekening tot wederopzegging.

Kies je voor betalen per jaar, dan wordt het totaal bedrag via iDeal in één keer geïncasseerd en wordt het membership elk jaar automatisch met een jaar verlengd.

Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tot het moment van opzegging. Opzeggen van een membership doe je 14 dagen voordat je membership afloopt.

Is de leeftijd van mijn kind bepalend voor deelname aan The MAMAZ Circle?

Nee. Het lidmaatschap is er voor zowel de newborn mama tot aan de moeder met bijna volwasssen kinderen, maar nog net niet helemaal zelfstandig, en werkelijk waar echt alles daar tussenin.

Het gaat namelijk om jou. Niet om je kind 😉

 

Ik heb het al zo druk. En dan dit ook nog er bij. Hoe dan?

Je besteedt net zoveel tijd aan The Circle als je zelf wilt en kunt. Ga bijv. elke keer als je een ander social media kanaal wilt openen, gezellig naar The MAMAZ Circle toe ;-).

Nog even een reality check: Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

Stel jezelf de vraag: Kun je de tijd niet vinden, of durf je de tijd niet te vinden?

De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉

Hoeveel tijd per week moet ik uittrekken voor the MAMAZ Circle?

Het mooiste is elke dag even inchecken en actief meedoen, want op die manier haal je het meeste er uit. maar ik weet ook dat dit er wel eens bij inschiet. Dus wees niet te streng voor jezelf als het een keer niet lukt.

Elke twee weken is er in ieder geval ook een online masterclass te volgen via zoom. Als je jezelf de commitment oplegt om deze bij te wonen blijf je betrokken en is het gemakkelijker om echt alles uit het lidmaatschap te halen! Je kunt verder in je eigen tempo en moment met alles aan de slag en terugkijken. Dat is het fijne er aan!

Wanneer kan ik starten met The MAMAZ Circle?

Je kunt elk moment instappen zolang er plek is.

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stuur een mailtje naar elisabeth@mamaz.nl of app mij op 06 291 862 13 .