Ga mee met het MAMAZ Get Away retreat!

Meld je nu aan voor najaar retreat:

Vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2024


(Inschrijving maart = vol)

3 dagen volle focus op jezelf,

uitchecken uit die dagelijkse sleur, helemaal in de ontspanning en één en al selfcare.

Warm bad van ontspanning & luxe

  • Dit wil jij: volle focus op jezelf, uitchecken uit die dagelijkse sleur, helemaal in de relax stand en ECHTE selfcare. Kies voor jezelf en investeer in je eigen geluk en welzijn. We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen!


  • Geniet van voortreffelijk eten, een geweldige sfeer, van uitslapen en ongestoord douchen in je eigen 4* kamer die van alle gemakken is voorzien.


  • Hello you! Alles staat in het teken van het laten groeien van jouw eigenwaarde, confidence en geloof in jezelf. We bieden je inspirerende coaching sessies, stilte wandeling, creatieve shizzles, confidence fotoshoot en meer.


  • Je komt terecht in een warm bad van ontspanning en luxe, met hele fijne mede-mama's als jouw gezelschap. Vol coaching van mamaz coach Elisabeth, met een online check-in gesprek, coaching tijdens het retreat en een check-up 2 a 3 weken na het retreat.


  • Je bent elke € van deze unieke belevenis waard en je gaat dit tot in je tenen voelen! Na deze onvergetelijke reis ben jij zoveel relaxter, weet je weer exact wie jij bent en wat je verlangt, zit je boordevol inspiratie om alles uit het leven te halen en heb je weer alle kracht om voor jezelf en je gezin te zorgen.

Get away ervaringen

Midden in de nacht douchen

Zo heerlijk om even helemaal met niemand rekening te moeten houden. Midden in de nacht douchen als je daar zin in hebt. Koffie warm drinken op ieder moment van de dag en gewoon helemaal in de watten gelegd worden.

Goede gesprekken met andere moeders. Elisabeth weet zo een sfeer van vertrouwen neer te zetten dat iedereen gaat delen. En dan blijkt dat vrouwen waar jij tegenop kijkt tegen dezelfde dingen oplopen als waar jij tegenop loopt. En dat iedereen zijn onzekerheden heeft.

Ik kan het echt iedereen aanraden. Het is iets dat je helemaal voor jezelf doet en alleen dat al maakt dat je jezelf meer waard gaat voelen.

Nanda
In de watten gelegd

Zo mooi hoe Elisabeth een ongedwongen sfeer neer zet waar je je snel thuis voelt op een plek waar je ook nog eens écht in de watten gelegd voelt!

Elisabeth zet je op een unieke manier aan het denken en weet precies de juiste vraag te stellen die misschien een beetje schuurt, maar wél de kern weet te pakken.

Sanne
Fijne bubbel!

Met een beetje knikkende knieën stapte ik de MAMAZ bubbel binnen. En wat was die bubbel fijn!

Alles van wat ik wil zeggen komt niet eens in de buurt van dit heerlijke weekend van lachen, gieren, brullen, dansen en inchecken bij mijzelf.

Ik kwam met omhoog getrokken gespannen schouders binnen en die heb ik voor het eerst in een jaar weer kunnen laten zakken

Myrthe

Programma Get Away