Walk & share

Deel je worstelingen en maak ze lichter!

Actief bezig zijn in de natuur, me-time, koffie en ontspannen werken aan de relatie met jezelf. Dat is de Mama Walk & share.

Je voelt je vaak gespannen

Je staat continu op scherp en ondertussen ren je door. Alle ballen in de lucht houdend.

Je maakt je zorgen

Je twijfelt of je het wel goed doet en vraagt je af hoe andere moeders het doen.

Je bent niet helemaal happy

Diep van binnen ben je niet happy met hoe het gaat en hoe je je voelt.

Je verlangt naar meer ruimte.

 Letterlijk en in je hoofd.

Delen maakt lichter

Al wandelend delen we in een kleine groep met elkaar onze verlangens en twijfels, frustraties en hoogtepunten, angsten en dromen.

Door te delen wordt het negatieve direct al een stuk lichter en je dromen en verlangens realistischer. Je gaat merken dat je niet alleen bent en zult veel (h)erkenning ervaren!

Tijdens de wandelingen sta je stil bij vragen die ik je stel, praten we met elkaar en wandelen we periodes in stilte om te ervaren hoe dit is.

(Her)ontdek wie je bent, naast die moeder die alle ballen in de lucht houdt. Leer en ervaar wat jij nodig hebt in je dagelijks leven om de zorg(en) voor je gezin vol te houden, zonder jezelf hierin kwijt te raken.

Laat je niet tegen houden door twijfels of angst, maar neem elke stap vertrouwend op je intuïtie.

Puur voor jou

Een moment puur voor jou en je leert hoe je deze momenten kunt doorvoeren in je leven.

Voel je goed

Endorfine (het feelgood stofje) wordt aangemaakt tijdens het wandelen. En sporten kan ook van je to-do-lijstje af 😉

Rust

De natuur heeft een rustgevende invloed op je. De productie van stresshormonen neemt af. Je voelt al wandelend de spanning van je afglijden. 

(H)erkenning

Tijdens de sessies sta je stil bij vragen die ik je stel, praten we met elkaar en wandelen we periodes in stilte om te ervaren hoe dit is.

Elke stap die je zet voelt lichter.

Ik merk zelf hoe goed het mij doet om te wandelen in de natuur. In mijn eentje of met een goede vriendin. Tijdens het wandelen praten over alles wat ons bezighoudt of juist stil zijn. Het wandelen maakt alles wat minder beladen. Elke stap die je zet voelt lichter. 

Dit gevoel wil ik jou ook meegeven.
De natuur heeft zoveel mooie metaforen te bieden voor vragen waar jij je mee bezig houdt. Aan het begin van de wandeling doen we een rondje hoe iedereen er bij loopt, met welk gevoel je gekomen bent en bespreken we het onderwerp van de wandeling. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze wandelcoaching?

Voor iedere moeder die meer tijd voor zichzelf wil creeren en tegelijk actief bezig wil zijn. Elke moeder die besloten heeft dat bewust tijd maken voor zichzelf nodig is en graag leert hoe ze dit daadwerkelijk kan doen.

 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Tijdens het wandelen voel je direct al resultaat door de ontspannen inspanning. Door de oefeningen die je tijdens het wandelen leert en de vragen waar je bij stil staat zal het effect ook nog langer doorwerken wanneer je weer thuis bent. Je krijgt ook tools mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Wordt de coaching vergoed?

Vanuit de zorgverzekering worden mijn cursussen en coaching niet vergoed. Sommige werkgevers hebben een budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus handig zijn om bij je werkgever te informeren.

Is de investering echt een struikelblok, maar voel je aan alles dat je dit wilt doen? Neem dan contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

Voor wie is de wandelcoaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je op zoek bent naar begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen of depressie-gevoeligheid. Het is namelijk geen vervanging van enige vorm van behandeling hiervoor.

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .

Wanneer kan ik starten?

Hierboven kun je jouw plekje reserveren bij de data die vermeld staan. Is een wandeling vol dan zie je dat ook staan.