Minder strijd, meer tijd

Vol zelfvertrouwen, op jouw eigen unieke manier

Herken je dit?

Je bent jezelf een beetje kwijt

Je weet niet goed meer wat je zelf wilt, wat je dromen zijn. Je mist de sprankelende, inspirerende, geweldige, energieke vrouw die je was. Is dit nu wat je wilde?

Je hoofd barst uit elkaar en je lijf is moe

De dag schiet aan je voorbij. ‘s Avonds hang je uitgeblust met een bluh-gevoel op de bank.

Je hebt een kort lontje en hebt de politie pet op

Je hoort jezelf snauwen naar je kinderen en mopperen op alles en iedereen.  Je geniet steeds minder van de leuke dingen.

Je voelt je tekortschieten als moeder.

Het lijkt of alle moeders precies weten wat ze moeten doen, maar dat jij de cursus “perfecte moeders” gemist hebt. Regelmatig zit je met je handen in het haar. 

Voel je dat ook?

En wil jij die vrouw in de spiegel echt weer leren kennen? Wil jij je eigen dromen achter nagaan?

Wil jij jezelf op nr. 1 zetten zonder schuldgevoel?

Lees dan verder!

Je gunt jezelf veel meer ruimte, maar voelt je tegelijk opgeslokt door de drukte van je gezin, de zorgen en al de andere ballen die je hoog houdt.

Je houdt van je kind, van je gezin, van je leven.
Tegelijk snak je naar een moment voor jezelf, je dromen en ambities.

Je vindt die zoektocht naar balans best een dingetje. Je zit vol plannen, maar wordt regelmatig ingehaald door een continu veranderende agenda, die vooral om de rest en niet om jou lijkt te draaien.

mama droom

Minder strijd, meer tijd

Er 100% ontspannen zijn voor je kind. Gelukkig en tevreden zijn met jezelf en de rollen die je hebt. Tijd om te doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Dit klinkt als een droom. En wat nu als die droom werkelijkheid kan worden?

Moeder zijn brengt zorgen met zich mee. Of het nu grote of kleine zorgen zijn, wel of niet gepaard met een stempeltje, ze zijn er en ze beinvloeden je.

Toen onze dochter een aantal jaar geleden ziek werd cijferde ik mijn eigen behoeften volledig weg. Tot ik bij de huisarts zat met een waslijst aan klachten. Ik besloot dat het zo niet langer kon. Vanaf dat moment ben ik mijzelf de ruimte en aandacht gaan geven die ik nodig heb om een ontspannen moeder te zijn. Zonder uitgeput te raken.

Ik ging mij weer energiek en vol passie voelen.

De dagen voelden niet meer als een lange sleur doordat ik koos om het leven te leven volgens onze eigen regels. Die passen bij mij en mijn gezin.

Ik volg hierin steeds meer mijn hart.

Jij kunt dat ook!

Volgens mijn MAMAZ methode.

“Mijn missie is dat jij  tijd & aandacht voor jezelf als normaal gaat zien, zonder je schuldig te voelen.

mama spagaat

Een kei in de mama-spagaat

Vroeger was ik een kei in turnen; nu ben ik een kei in de mama-spagaat. Die mama-spagaat is er. Af en toe hang je er heel lekker in. Zolang je niet uitscheurt en weer op tijd omhoogkomt, is het oké!

Maar vaak zit je te diep in die spagaat omdat jij jezelf niet voldoende liefde en waardering geeft. Je te veel geeft aan de ander en jezelf in alles volledig vergeet.

De spagaat tussen moederschap en zelfzorg overwinnen?

Als MAMAZ Coach help ik jou ontdekken en ervaren:

  • Hoe je los komt van het label moeder, dochter, partner om weer te ontdekken wie jij bent
  • Hoe we ruimte creëren voor jouw dromen, behoeften en ambities, zonder dat knagende schuldgevoel.
  • Hoe jij echt goed voor jezelf kunt zorgen. En dan bedoel ik niet op zijn tijd een🛁,🍫&🍷,maar echte liefdevolle selfcare.
  • Wat jou energie geeft en wat jouw unieke manier van leven en moeder zijn inhoudt.
  • Hoe je trots kunt zijn op wie je bent, van jezelf kunt houden en jij jezelf een kei van een moeder voelt. Zonder te streven naar perfectie. Want die perfecte moeder, die bestaat echt niet 😉.

Klaar om die spagaat te doorbreken en aan de slag te gaan met mijn exclusieve 1 op 1 coaching? Neem contact op met mij.

Start vandaag nog!

 

Meer Aandacht voor MAma Zelf met de MAMAZ methode.

Jouw pauzeknop

Je weet wat je nodig hebt om meer energie en ontspanning te voelen. Je ontdekt wat de subtiele signalen bij jou zijn om pauze te houden en hoe je dit moment ook echt pakt.

Zonder schuldgevoel

Je gaat bewust tijd nemen om op te laden. Om te doen waar jij happy van wordt, energie van krijgt of juist totale ontspanning. Zonder je hier schuldig over te voelen naar je kind(eren) of partner.

Jezelf zijn ontdekken

Weten wie jij bent en wat je wilt is zo belangrijk. Je zegt nee tegen oude patronen en hebt ontdekt wat je nodig hebt om ja te zeggen tegen jouw dromen en verlangens.

Waard genoeg

Je gaat jezelf waard genoeg vinden om ruimte in te nemen en te doen wat jij wilt doen en belangrijk vindt. Te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dit zorgt namelijk voor de uitweg uit de sleur die de hectiek van het moederschap kan opwekken.

Moederen op je best

De moeder van je dromen zijn, inclusief de shit happens momenten, zorgen, driftbuien en tot-10-tel-dagen. Omdat jij volledig oke bent met jezelf, kun je beter zorgen voor je gezin en jezelf.

De vrouw achter de mama; die mag op de voorgrond komen.

Die mag gaan stralen van binnenuit.
Want je hebt het allemaal al in je. Soms heb je alleen even die spiegel nodig om dit zelf ook te zien.

Schop onder je kont
Door te investeren in jezelf geef je jezelf de spreekwoordelijk schop onder je kont om jezelf weer bovenaan te zetten. En elke investering die jij doet in jezelf straalt direct door naar de mensen van wie jij het meest houdt, inclusief jijzelf ;-).

Ik geloof heel erg in de kracht van ontmoetingen. Vandaar dat mijn coaching plaatsvindt in het MAMAZ membership en tijdens retreats.
Maatwerk met 1 op 1 coaching is natuurlijk mogelijk.

Check hieronder het membership & retraet.

Eerst even kennis maken? Plan hier een afspraak in mijn agenda.

Ervaringen van andere moeders

Door Elisabeth werd ik “verplicht” na te denken over vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig?
Ik ontdekte patronen in mijn leven, mijn relatie en rol als moeder. Ik kwam er achter dat ik veel doe voor anderen en mijn eigen gevoel en behoeftes daarin snel wegcijferde.

Ik leer mijzelf steeds beter kennen en kijk positiever naar mijzelf. Ik ben duidelijker in wat ik wel/niet wil en nodig heb. Voor mijn gezin erg fijn!

Als ik nu in de spiegel kijk zie ik mijzelf als die mooie vrouw die ik werkelijk ben. Een mooie levensles die ik mijn dochters ook weer mee geef.

Lisette

“Een membership waarbij ik er geregeld aan herinnert wordt om mezelf op 1 te zetten, om goed voor mezelf te (blijven) zorgen en mij niet te verliezen in mijn rol als mama. Dat kan ik goed gebruiken!
 
Wat is het fijn om een omgeving te kunnen hebben waar je even je verhaal kwijt kan, waar je je gesteund voelt en waar je herkenning vind! Ook deelt Elisabeth zulke fijne extra waarde en mooie inzichten. In de vorm van onder andere een audioberichtje, een fijne opdracht of tijdens de groepscoachcalls.
 
Elisabeth straalt rust uit, ze stelt goede vragen die je aan het denken zetten en geeft je fijne handvatten om voor jezelf te kiezen. Door Mamaz member te zijn voel ik me minder alleen in het moederschap en wordt ik er regelmatig aan herinnert om voor mezelf te zorgen.
Sanne

MAMAZ member

Stop met uitstellen en begin nu!

Volg je hart. Maak tijd voor je dromen (groot en klein). Leef nu en niet later.

Ruimte voor jezelf zonder schuldgevoel

Naast opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en coach, ben ik zelf ook moeder van 3.
Ik weet dus hoe ongelofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen. Zelfs in dezelfde minuut. En hoe belangrijk het is om voor jezelf te blijven zorgen.
Nee, niet enkel een lekker bad nemen op z’n tijd, maar echt structureel goed voor jezelf zorgen en doen waar jij blij van wordt.

Zowel in het membership als tijdens de retreats duik je bij jezelf naar binnen, waarbij je jezelf waardevol gaat voelen en leert vertrouwen op je gevoel. Zodat jij niet opgeslokt wordt door het moederschap, maar volledig oké bent met jezelf en je ook die #@*&%!-momenten, zorgen, driftbuien en tot-10-tel-dagen aankunt.

mama elisabeth

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze coaching?

Mijn coaching is voor iedere moeder die meer tijd voor zichzelf wil creeren. Elke moeder die besloten heeft dat bewust ruimte maken voor zichzelf nodig is en graag leert hoe ze dit daadwerkelijk kan doen.

Voor wie is deze coaching niet?

Mijn coaching is niet voor jou als je op zoek bent naar begeleiding of therapie bij psychische aandoeningen of depressie-gevoeligheid. Het is namelijk geen vervanging van enige vorm van behandeling hiervoor.

Wanneer kan ik starten met een cursus/coaching?

In principe kun je op elk moment starten met een cursus of je opgeven voor een wandeling.

Check het specifieke aanbod voor data en momenten.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Vanaf het moment dat je met een cursus start ben je al resultaat aan het behalen, aangezien je vanaf dat moment al meer tijd en aandacht aan jezelf geeft dan voordat je begon. 

Bovendien hangt het helemaal af van hoeveel tijd je wilt investeren in jezelf. Mijn advies is om dagelijks even met de oefeningen bezig te zijn en in ieder geval 2 x per week een moment in te plannen. Op die manier wordt het steeds logischer om tijd aan je eigen ontwikkeling, dromen en verlangens te besteden.

Worden de cursussen en coaching vergoed?

Vanuit de zorgverzekering worden mijn cursussen niet vergoed. Sommige werkgevers hebben een budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus handig zijn om bij je werkgever te informeren.

Is de investering echt een struikelblok, maar voel je aan alles dat je dit wilt doen? Neem dan contact met me op om te kijken wat mogelijk is.

Ik heb het al zo druk. Ik heb geen tijd om de oefeningen te doen. Wat nu?

Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

Stel jezelf de vraag: Kun je de tijd niet vinden, of durf je de tijd niet te vinden? 

De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉 

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .

Mede-moeders aan het woord

Iedere dag opnieuw kijk ik uit naar de mamma coaching berichtjes. Wat maakt deze mamma van 3 vandaag weer mee en hoe weet ze puur en eerlijk weer tips te geven om met zoiets om te gaan. Ik vind het geweldig om haar tips te lezen en toe te passen.

Vooral het kopje koffie (voor mij dan thee) maakt dat ik even een momentje kan pakken om de situatie te bekijken zoals deze is en daar weer op te kunnen handelen. Ik loop graag vanaf de zijlijn mee in het leven van deze mamma coach die ook gewoon lekker normaal mamma en mens en vrouw is. Heerlijk herkenbaar. En dat maakt het ook fijn.

Marisca

Elisabeth heeft mij een flinke zet gegeven met de opdrachten en inspiratie video’s in de online cursus. 

Ik heb inmiddels een start gemaakt met mijn eigen ergotherapie praktijk. 

Mirjam

Deelneemster online cursus

Ben jij er ook klaar mee om altijd onder aan je to-do lijstje te komen?

Wacht niet langer! Zet jezelf vandaag nog op je to-do lijst door een gratis check-in gesprek.
Je wordt er een nog leukere vrouw en moeder van 😉