Yes jij gaat jouw tijd OWNEN!

Je ontvangt automatisch het mailtje met de eerste oefening.

Wil je nog een stapje verder?

Wordt dan vandaag nog lid van the MAMAZ Circle.

The MAMAZ Circle is dé plek waar moeders samenkomen. De place to be als je op zoek bent naar steun, herkenning en begrip voor jouw leven als moeder maar ook als vrouw. Alle uitdagingen die op je pad komen en alles wat je alleen aangaat. Je hoeft het niet langer alleen te doen want wij staan voor je klaar. 

The MAMAZ Circle is een veilige en gezellige plek waar je kan connecten met andere moeders en waar coaching jou verder gaat helpen, terug op het pad naar jezelf.

Connecten met gelijkgestemde mede-mama’s in The MAMAZ Circle!

Dit is de plek waar jij de ruimte krijgt. Ruimte voor jouw verhaal, dromen, ambities en verlangens.
Hier ga jij ervaren hoe je jouw rol als moeder vol vertrouwen kunt gaan ownen. En je leert hoe dit niet het enige is in jouw leven maar hoe je jouw energie ook kunt verdelen, over moeder zijn en jezelf zijn!
Connecten met anderen die tegen dezelfde dingen aanlopen of vastlopen. Samen praten, oplossen en stappen zetten. Altijd terecht kunnen met jouw vragen want geen vraag is ons te gek!
De support van de mede-mamaz gaan jou van je voeten blazen en gaan je verder helpen in jouw reis naar jezelf.
Ontdekken dat je er niet alleen voor staat en je het niet alleen hoeft te doen. Samen verlangen, huilen, schelden, schuldig voelen, dromen, verwonderen en alles mag er zijn! In The MAMAZ Circle mag jij ZIJN!
Je wordt onderdeel van een veilige afgeschermde online omgeving waar geen onderwerp onbesproken blijft. Niets is gek, we zeggen alles tegen elkaar.
Toegankelijk vanaf iedere plek, op jouw voorwaarden en wanneer jij wilt. Waar je ook bent en wanneer je er aan toe bent, The MAMAZ Circle is er voor jou.
Inspirerende coaching sessies, waar alle thema’s aan bod komen. Gericht op jouw ontdekkingsreis naar jezelf. Wat wil jij en waar word jij echt blij van? We focussen op jouw kracht, verlangens en dromen.
The MAMAZ Circle is dé plek waar je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen en prioriteit aan jezelf te geven.
Met aantal keer per jaar ook live activiteiten en workshops die je een energieboost geven!
Dit is echt precies wat jij nu nodig hebt.
Wat is het fijn om een omgeving te kunnen hebben waar je even je verhaal kwijt kan, waar je je gesteund voelt en waar je herkenning vind! Ook deelt Elisabeth zulke fijne extra waarde en mooie inzichten. In de vorm van onder andere een audioberichtje, een fijne opdracht of tijdens de groepscoachcalls.
 
Elisabeth straalt rust uit, ze stelt goede vragen die je aan het denken zetten en geeft je fijne handvatten om voor jezelf te kiezen. Door Mamaz member te zijn voel ik me minder alleen in het moederschap en wordt ik er regelmatig aan herinnert om voor mezelf te zorgen.
Sanne

In The MAMAZ Circle ontvang jij:

Mijn support en expertise om vol vertrouwen in jezelf te leven en te moederen helemaal op jouw voorwaarden.

Volledige toegang tot The MAMAZ Circle app

Toegang tot de online omgeving en community

Met een enorm aanbod oefeningen, werkboeken en audio. Thema’s als zelfbeeld, seks als zelfzorg en rust vinden passeren de revue. Connecten met andere mama’s over al deze onderwerpen maar ook levelen op persoonlijk niveau door middel van mijn coaching.

2x per maand een groep coachingcall via Zoom

Iedere maand duiken we in een nieuw thema, van jouw zelfbeeld tot survival op het schoolplein. Als startsein luiden we de maand in met een coachingcall en volgt tussendoor een check-up moment om focus te houden op jouw doel: Op alle vlakken van je leven goed voor jezelf zorgen!

Exclusieve live activiteiten*

Om elkaar een echte knuffel te kunnen geven, in real life te connecten, te delen, lachen, gieren, huilen en fun te hebben! Denk aan een Carsmash, picknick, creatieve workshop. 
(*voor sommige activiteiten wordt een extra bijdrage gevraagd)

2x per jaar het MAMAZ inspiratie pakket thuisgestuurd

Een pakket vol met fijne me-time, inspiratie en selfcare items zoals het MAMAZ Magazine, een me-time planner en beauty producten. Om even echt die tijd voor jezelf te maken.

Jouw eigen groep Cheerleaders

Een groep vrouwen die ervoor je zijn, je onvoorwaardelijk steunen, toejuichen, met je mee vieren, met wie je kunt lachen maar uiteraard ook huilen.

Die doordouwer in je rug om jezelf op 1 te zetten

Dat duwtje in je rug en de schop onder je kont wanneer jij het nodig hebt. Nu, wanneer en tot wanneer jij het nodig hebt. En geloof me, dit is echt precies wat jij nu nodig hebt.

Je wordt nu lid voor €227,- per jaar (of 67,- per kwartaal_

Oke, dat is dus slechts 60 cent per dag! Klik op de button om te kijken of er een plekje vrij is en je aan te melden.

membership

De kracht achter MAMAZ

Tegenwoordig volg je voor alles een opleiding, training, opfris cursus en dat is heel normaal. Maar bij het ouderschap moet dit van nature kunnen, met hier en daar een beetje afkijken bij de ouders om je heen die net een stapje verder zijn.

Wat vind ik het heerlijk dat wij vrienden hebben die nu al pubers hebben rondlopen en waar wij alvast een beetje kunnen spieken. Waar lopen zij tegen aan en hoe dealen ze hiermee? Iedere leeftijd kent andere uitdagingen en dat is uiteraard voor ons als moeder ook iedere keer weer uitvogelen.

Naast het gezond groot brengen van je kind en hem of haar uiteraard ook goed afleveren in de maatschappij, krijg je er vanaf de geboorte nog een uitdaging bij: Zorgen voor jezelf en jezelf niet verliezen in al die rollen die je ineens hebt als moeder.

Die enorme uitdaging is een zoektocht en kan best wel eens zwaar en eenzaam voelen. Dit herken ik en hier wilde ik iets mee. The MAMAZ Circle was geboren. Een community waarbij we lekker en ongegeneerd bij elkaar spieken en afkijken. Hoe doen andere moeders dat? Voelen ze zich ook alleen? Hebben ze een bepaalde superpower waar ik nog niets vanaf weet?

In The MAMAZ Circle voel jij je niet meer alleen en streven we samen met alle mama’s naar jouw beste leven. Ik help jou daarbij vol passie en liefde met het vinden van jouw sparkle, jouw energie en jouw beste manier van leven en moeder zijn.

mama coach elisabeth

Door Elisabeth leer ik steeds beter voor mijzelf te kiezen.Ik vind het fijn dat ik nu zo lekker met mijzelf bezig kan zijn en me daar niet schuldig over voel.

Suzanna