Hé mama, START met ruimte en rust inbouwen voor jezelf!

Klaar met die eindeloze sleur?
Voel je je constant moe en gejaagd?
Blijf je maar verlangen naar dat beetje me-time?
Je weet alleen niet waar je moet beginnen?

Je bent ECHT niet de enige, ik weet precies hoe jij je voelt en daar ga ik je NU mee helpen.

Doe gratis mee aan OWN jouw tijd en jij wordt weer de baas over jouw tijd!

own jouw tijd mama

Gratis 5-daagse video/audio coaching.

Klaar om afscheid te nemen van futloos hangen op de bank, je altijd uitgeblust voelen en je kostbare tijd verspillen aan scrollen op je telefoon?

Met mijn coaching ga jij je tijd ownen en meer rust en ruimte ervaren in je hoofd, lijf en leven.

Het dagdromen over meer ruimte om te doen wat je echt wilt doen, stopt hier en nu. We gaan niet meer dromen, we gaan doen.
Hoe? Niet door meer vrije tijd in te bouwen, we gaan vooral kijken naar hoe jij je tijd nu gebruikt en hoe dit anders kan.

Samen gaan we aan de slag om ruimte en rust te creëren in je hoofd, je lijf en in je leven. Het wordt eye-opening en life changing en gaat je helpen om eindelijk weer voor jezelf te kiezen. Ben je er klaar voor?

Na 5 dagen voel jij

N
Meer rust en ruimte
N
Meer innerlijke kracht
N
Meer vertrouwen
N
Meer regie over je leven
N
Meer energie
mama elisabeth

Door Elisabeth leer ik steeds beter voor mijzelf te kiezen.Ik vind het fijn dat ik nu zo lekker met mijzelf bezig kan zijn en me daar niet schuldig over voel.

Suzanna

5 dagen inchecken bij jezelf?

Om een fijne moeder, vrouw, vriendin te zijn en alle andere rollen die je vervult, is het heel belangrijk jezelf op 1 te zitten. Focus eerst eens op jouw gedachten, dromen en waar krijg jij energie van?

Met mijn 5-daagse zelfliefde coaching leer je tijd voor jezelf te creëren waardoor je rust en ruimte gaat ervaren. Iedere dag zetten we een kleine stap om weer dichterbij jezelf te komen.

Alles op jouw tempo. Volg de coaching in je eigen tijd, wanneer en waar je maar wilt. Het kost je iedere dag maximaal 20 minuten van je tijd.

Doe het, je bent het waard!

Dag 1: Oprechte aandacht voor jezelf

Wie ben je eigenlijk en wie wil je zijn? Haal jezelf van de handrem af en kom in actie. Waar gaat jouw tijd aan op en waar zou je die kostbare tijd eigenlijk aan moeten besteden?

Dag 2: Spice up your life

Wat neemt allemaal ruimte in jouw leven en hoe voelt dat? Ik geef je een krachtige tool om de ruimte in jouw leven in te delen zoals jij dat wilt. 

Dag 3: NIET STOREN! Deze me-time is voor jouw eigen veiligheid

Me-time terwijl kinderen (en partner) rondlopen? Het kan, echt! Even stoom afblazen een aantal minuten. Ik leer je een techniek waarbij je heel makkelijk tijd kan inbouwen tussen alle rompslomp van de dag door. Dit moment wordt heilig voor jou!

Dag 4: Dump alles maar op papier!

Zit je vol met gedachten, zorgen, vragen, to-do’s en don’t forgets? We gaan het allemaal dumpen. We gaan aan de slag met een methode waarbij je gaat dumpen, prioriteren, loslaten en overzicht krijgt in je hoofd en leven.

Dag 5: TIME-OUT voor mama

Na deze vijf dagen heb jij waardevolle inzichten gekregen in jezelf, heb je stappen gezet in het beter indelen van jouw kostbare tijd en ervaar je daardoor meer rust, energie en ruimte. We gaan samen reflecteren op afgelopen dagen, even een time-out waarbij jij een 1-op-1 cheerleader MOTIVATION talk krijgt waar je nog verder van AAN gaat.

BONUS: You should go and love yourself

Liefde voor jezelf? Meer van jezelf houden, dat moeten we allemaal doen. Hierdoor ervaar je namelijk meer liefde in je leven en daardoor is er ook meer liefde in je relaties met anderen en dat zorgt voor gelijkwaardige en gezonde relaties. Maar hoe werkt dat meer van jezelf houden? Daar gaan we tijdens deze verbluffende bonus oefening een start mee maken.

Koffie hack mama

OWN jouw tijd is perfect voor jou wanneer je….

Altijd aan staat en op een automatische piloot door het leven gaat
Verandering wil en jouw leven en tijd wil totaal wil OWNEN
Jezelf meer rust, ruimte, tijd, energie en liefde gunt

OWN jouw tijd is niet voor jou wanneer je….

Denkt dat verandering op jouw deur komt aankloppen
Geen zin hebt om moeite te doen voor jezelf
Vindt dat je jouw geluk niet zelf kan bepalen

Ruimte is een grote droom die zichtbaar werd op mijn droombord dat ik maakte bij Elisabeth. Zowel letterlijk om mij heen, als ruimte voor mij als persoon. Die ruimte pak ik steeds meer.

Dat was voor mijn kinderen wel even wennen (ik doe de zorg in mijn eentje), maar hoe meer ik mijn ruimte pak, hoe normaler het voor mijn kinderen wordt.

Door mijn andere houding tegenover ruimte voor mijzelf verandert ook de houding van mijn kinderen. Ik merk dit aan snellere acceptatie, minder tegensputteren.

Door je kinderen mee te nemen in wie je bent en waar je over nadenkt, beseffen je kinderen dat jij een eigen persoon bent en niet alleen mama.

Pak nu die ruimte!

Nanda

Van onzeker meisje naar powervrouw

Ik neem je mee in mijn verhaal. Het verhaal van een onzeker meisje, die uitgroeide tot een powervrouw die dagelijks vrouwen helpt opbloeien. Het verhaal van een moeder van drie dochters met flinke zorgen. Een moeder die niet meer kon, die zo moe en bang was. Tot dat ene moment, dat keerpunt in mijn leven.. Waarna ik mijn angsten omtoverde en er mijn kracht van heb gemaakt.

Ik besloot dat het niet langer zo kon! Ik zette mezelf voorop, kwam dichterbij mezelf dan ooit en wilde dit andere vrouwen en moeders ook laten ervaren. Het kan echt anders! Hoe? Als oprichter en zelfliefde coach van Mamaz.nl.

Dagelijks help ik vrouwen om zichzelf weer te waarderen als de te gekke vrouw en moeder die ze zijn. Waarbij ze hun eigen verlangens en dromen niet langer wegduwen maar bovenaan zetten.

Met Mamaz.nl inspireer ik moeders om weer goed voor zichzelf te gaan zorgen. Ik geef ze het zetje om zichzelf weer boven hun to-do lijstje te zetten.

Naast opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en coach, ben ik zelf dus ook moeder van 3. Ik weet daardoor hoe ongelofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen. Zelfs in dezelfde minuut. En hoe belangrijk het is om voor jezelf te blijven zorgen. En dat is niet enkel een lekker bad nemen op z’n tijd, maar echt structureel goed voor jezelf zorgen en doen waar jij blij van wordt.

Hier help ik vrouwen mee door middel van bijvoorbeeld deze challenge, maar ook via the MAMAZ Circle, de MAMAZ get away retreats en het ééndaagse event Unlock your Fire.

mama fire