🌟Ik neem je mee in het retreat en wat je kunt verwachten als je mee gaat.

🌟Ik laat je al een beetje kennismaken met het geheim van dat geweldige gevoel als je in die fijne bubbel stapt die we met elkaar creëren. 

🌟Ik deel het programma, neem je mee in 1 van de oefeningen, de beleving, de ontspanning etc.

🌟Ook geef ik alvast een aantal waardevolle tips en oefeningen over hoe jij de connectie met jezelf terugvindt.

Want dat is precies wat je tijdens het MAMAZ retreat ook gaat ervaren. 

Na dit retreat ben jij zoveel relaxter, heb je de connectie met jezelf terug gevonden, zit je boordevol inspiratie om alles uit het leven te halen en heb je weer alle kracht om voor je jezelf en je gezin te zorgen.

Drie dagen exclusief ontspannen, helemaal opladen en echt even inchecken bij jezelf. 

Heerlijk toch om dit te kunnen doen! En het kan 3 tot 5 maart al!

Twijfel je misschien nog of dit hét retreat is voor jou? 

Meld je dan aan voor het webinar
(Er komt een opname, dus meld je bij interesse ook aan als je niet zeker weet of je de 13e kunt).

“Wat ontzettend mooi wat er gebeurt als je een groep moeders samenbrengt. Waar er over en weer herkenning plaats vindt en je weet ‘ik ben niet alleen’. Zo mooi hoe Elisabeth een ongedwongen sfeer neer zet waar je je snel thuis voelt.

Elisabeth zet je op een unieke manier aan het denken en weet precies de juiste vraag te stellen die misschien een beetje schuurt, maar wél de kern weet te pakken. Zo fijn om je verhaal te kunnen delen met vrouwen die precies weten waar je het over hebt. Om aan het denken gezet te worden over de dingen die je als vanzelfsprekend ziet, maar die dat eigenlijk niet zijn. Ontdekken waar je andere keuzes mag maken om (nog) beter voor jezelf te zorgen.”

Sanne

Herken je onderstaande?

Ga dan mee, drie dagen exclusief ontspannen, helemaal opladen en echt even inchecken bij jezelf. 

Iedere avond lig je uitgeblust op de bank

Heel de dag kijk je al uit naar dat moment van me-time. Het moment is eindelijk daar en daar lig je, uitgeblust, futloos en wat doe je? Je scrollt je kostbare tijd weg terwijl je snakt naar een moment met echte me-time. Tijd om je eigen batterij eens goed op te laden in plaats van die van je telefoon.

Elke week voelt als een eindeloze sleur met steeds weer: agendabeheer, taxi chauffeuren, Chef keuken en huishouden en Dr. Mama Phil

Je verlangt al heel lang naar meer tijd en meer ruimte voor jezelf. Je snakt naar even enkel en alleen jezelf zijn en alle andere rollen gewoon loslaten. Niet meer de hele tijd klaar staan voor iedereen op ieder moment. Alle ballen die hoog hangen eindelijk eens lekker laten vallen. Laat ze maar rollen!

Je mist de sprankelende, inspirerende, energieke vrouw die ergens in je verstopt zit

Dat vuurtje wat van binnen brandt, wil je weer aanwakkeren! Helaas komt het nooit zo ver want het ontbreekt je aan tijd, energie en rust om er echt iets mee te doen en eens echt met jezelf aan de slag te gaan.

Je wilt alles goed doen voor iedereen maar je voelt dat je tekort schiet als moeder, partner, vriendin, dochter..

HOE doen al die andere vrouwen dat toch? Het lijkt wel of ze allemaal precies weten wat ze moeten doen, maar jij hebt die cursus “De perfecte vrouw, moeder, vriendin en dochter” absoluut gemist. Geloof me, die cursus hebben we allemaal gemist! Iedere vrouw heeft struggles. Lijkt het je niet heerlijk om je te omringen met gelijkgestemde vrouwen en moeders? Je verhaal kwijt kunnen, je gesteund voelen en herkenning vinden? Dat kan tijdens dit retreat!

Het is nu echt de hoogste tijd voor JOU!

Je voelt aan alles dat het nu echt eens tijd is voor JOU! Gun jezelf een moment exclusief opladen en inchecken bij jezelf als mama. Ook al knaagt er nog wat schuldgevoel over de tijd die je weg bent en het geld dat je investeert in jezef. Hoor je dat? Schuldgevoelens over investeren in jezelf? Gek toch eigenlijk want investeren in jezelf is het allerbeste wat jij nu kunt doen om je die sprankelende vrouw en moeder te (blijven) voelen.

Je komt terecht in een warm bad en een oase van rust en luxe, met je eigen kamer die van alle gemakken is voorzien.

Het hele weekend voortreffelijk eten, een geweldige sfeer en hele fijne mede-mama’s als jouw gezelschap.

Een heel weekend lang alleen maar me, myself and I! Dit wil jij: volle focus op jezelf, uitchecken uit die dagelijkse sleur, helemaal in de ontspanning en één en al selfcare.

Alles even op pauze, uitchecken bij iedereen en inchecken bij jezelf om te beseffen waar jij echt gelukkig van wordt.

(Stilte)wandelingen, ademwerk sessie, droombord maken, ontspanningsoefeningen, gesprekken vol inzichten en inspiratie.

Je verhalen en ervaringen delen, dichterbij jezelf komen en weer ontdekken wie jij echt bent als vrouw en moeder.

Tijd en ruimte om te dromen over die carrière switch, je eigen onderneming, je ambities, die langgekoesterde wereldreis etc. Alles wat je in het dagelijks leven voor je uit blijft schuiven, krijgt dit weekend voorrang en prioriteit! 

Na dit retreat ben jij zoveel relaxter, heb je de connectie met jezelf terug gevonden, zit je boordevol inspiratie om alles uit het leven te halen en heb je weer alle kracht om voor je jezelf en je gezin te zorgen.

mamaz get away

“Ik vond het een super retreat! Ik denk er nog elke dag aan. Het heeft emotioneel veel met me gedaan. Ik hoop in het dagelijks leven veel vast te houden van het gevoel dat ik tijdens het weekend kreeg.  Ik ging mee om een betere balans tussen werk en privé te vinden. Alle ballen hooghouden in de tropenjaren vond/vind ik lastig. 

Het heeft me de nodige rust geboden, maar ook gezelligheid met een prachtige groep vrouwen. Het retreat heeft me vooral de energie gegeven om ‘het gewone leven’ weer op te pakken, maar ook om veranderingen door te voeren, waar ik denk dat deze nodig zijn. 

Het was een enorm moment van reflectie; wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken? De sfeer is open, veilig en enorm gezellig. Plek voor een lach en een traan met allemaal hele gewone vrouwen. Een heerlijke mix tussen emoties en aan jezelf werken en lekker eten, fijne omgeving en mooie kamers.”

Sascha

“Ondanks dat je elkaar niet kent was er meteen het gevoel bij mij dat ik gewoon kon zeggen wat ik voelde. Terwijl ik normaal eerst de kat uit de boom kijk en vooral niet het achterste van mijn tong laat zien. 

In dit weekend heb ik duidelijk gekregen dat ik geen slechte moeder of echtgenote ben als ik laat horen wat IK wil en door dat te doen goed in mijn vel kom te zitten. Door thuis mijn droombord te laten zien en uit te leggen wat daarachter zit merk ik dat mijn kinderen ook meer snappen hoe ik er nu in sta. Oh, er is zo veel veranderd dat ik eigenlijk niet weet hoe ik dit moet vertellen. Ik ben o.a. veel vriendelijker voor mezelf.”

Yvonne

“Het was een geweldig weekend. Zo heerlijk om even helemaal met niemand rekening te moeten houden. Midden in de nacht douchen als je daar zin in hebt. Koffie warm drinken op ieder moment van de dag en gewoon helemaal in de watten gelegd worden.

Goede gesprekken met andere moeders. Elisabeth weet zo een sfeer van vertrouwen neer te zetten dat iedereen gaat delen. En dan blijkt dat vrouwen waar jij tegenop kijkt tegen dezelfde dingen oplopen als waar jij tegenop loopt. En dat iedereen zijn onzekerheden heeft.

Ik kan het echt iedereen aanraden en doe dat ook regelmatig in mijn vriendenkring. Het is iets dat je helemaal voor jezelf doet en alleen dat al maakt dat je jezelf meer waard gaat voelen.”

Nanda

mama coach elisabeth

Wat betekent de MAMAZ get away retreat voor jou?

Heel bewust en volledig verdiend tijd nemen voor jezelf om je batterij op te laden.

Ervaren hoe het is om goed te zorgen voor jezelf en vooral ook om weer eens te kiezen voor jezelf.

Je dromen in kaart brengen en ontdekken hoe je ze kunt waarmaken zonder heel je leven om te hoeven gooien. We gaan dromen, durven en doen!

Al die spanning, belemmeringen, obstakels, ontmoedigingen en schuldgevoelens volledig en volmaakt loslaten.

Jezelf op de eerste plaats zetten – jij bent nummer 1! – en ontdekken hoe onwijs waanzinnig dit is voor JOU en daardoor ook voor je gezin!

Na het retreat handvaten hebben om zoveel makkelijker voor jezelf tijd en ruimte te maken en te ervaren.

Jij wilt toch ook de vrouw zijn die voor zichzelf kiest? Zonder schuldgevoelens of verantwoording af te leggen. Jij wilt toch je eigen dromen en geluk op 1 zetten? In jezelf geloven? Trots zijn op jezelf inclusief bagage, hoe groot die tas of koffer ook is? Dit wil jij toch!

mamaz mama retreat

“Het was voor mij vooral een weekend om de emoties rondom mijn scheiding toe te laten. Dat is gelukt (uiteraard niet in één weekend opgelost natuurlijk 😉). 

Ik vond het zo’n bijzondere ervaring. Hoe vrouwen met hun eigen bagage, zo bij elkaar gebracht kunnen worden, vond ik heel mooi. Fijne begeleiding door Elisabeth en fijne vrouwen die mee waren. Het was een weekend met een lach een traan. Ook fijn dat je je gewoon terug kon trekken. Voelde heel rustig. Ik heb mij, zodra het kon, meteen aangemeld voor het volgende weekend.”

Suzanna

Ik vond het best wel spannend om naar het hotel te rijden. Niet wetende wat je te wachten stond. Ik kon niemand behalve Elisabeth. En ik vond het lastig om thuis alles los te laten. Maar toen ik het hotel binnen stapte ging er een last van mijn schouders en stapte ik in een hele fijne bubbel.

Doen waar je zelf zin in heb op de tijden dat het kan.Heerlijk genieten van goed eten. Een kamer en bed helemaal voor jezelf. Niemand die je stoort als je op bed ligt.

En dan ook de fijne workshops en wandelingen onder begeleiding van een super fijne coach. Ik heb het heel fijn gehad en vond ook echt dat ik dit weekend had verdiend. Vandaar dat ik mijzelf nog een keer op een mooi en rustig weekend heb getrakteerd.”

Monique

“Ik ben erg trots op mezelf dat ik mijzelf deze ervaring gegund heb. Het heeft me echt dat laatste drempeltje over geholpen. Mijn gezin draait zonder mij ook door en ik ben ook nog ik, naast mama en vrouw. Hierdoor kijk ik nu ook heel bewust in mijn agenda en als die overvol is, kies ik heel bewust voor: van wat krijg ik de meeste energie?

Villa Heidebad is een warm bad. Het voelt als thuis, maar toch ook als vakantie. De liefde en warmte die het personeel uitstraalt en dan de luxe van de heerlijkste ruimtes, je kamer maar ook het restaurant en de lounge, het overheerlijke eten niet te vergeten. 

Je hoeft je echt even nergens druk om te maken, waardoor je ook echt even alle focus op jezelf kan leggen.”

Natasja

Mamaz elisabeth

Ik neem je mee

Ben je nog nooit een heel weekend apart geweest van je gezin? Ik kan je garanderen dat het je verrassend goed zal doen en ik beloof je dat ik en de andere vrouwen je er door heen zullen supporten als je het even lastig hebt.

MOEder?
Veel moeders zijn structureel moe, ervaren spanning, voelen zich opgejaagd met een hoofd vol to-do’s en don’t forgets. Voel jij dit ook?

Dit komt omdat jij jezelf bovenaan je lijstje vergeet te plaatsen.

Is het echt zo simpel?
Nee. Maar het is wel het begin!

Door afstand te nemen van je dagelijks leven kun je echt even loslaten en ont-spannen. Je zult merken dat je hierna weer zoveel relaxter kunt  zorgen voor je gezin en je kunt gaan voor jouw ideale way of life!

Twijfel je nog? Ga dan bij jezelf na welk advies je een goede vriendin zou geven 😉.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik stel jou de vragen die jij jezelf niet durft te stellen.
  • Ik laat je kennismaken met oefeningen om dichterbij je gevoel te komen.
  • Ik help je hiermee ontdekken wat voor vrouw en moeder jij bent en wilt zijn.
  • Naast coach ben ik zelf ook moeder, heb ik zorgen om mijn (hooggevoelige) kinderen, zwanger geweest en bevallingen doorgemaakt dus ik weet hoe het is, hoe het voelt en hoe ongeloofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen.
  • Ik geef jou de spreekwoordelijke schop onder je kont, want jij wilt iets veranderen als je tot hier gelezen hebt 😉

Ga je met me mee?

Eerst nog wat meer info?

Mail je vraag naar elisabeth@mamaz.nl of stuur me een appje door op het icoon hieronder te klikken.

Good to know: Je zit nog helemaal nergens aan vast wanneer je me mailt of appt.

Of meld je gratis aan voor mijn webinar op 13-02-2023 om 20.00 uur waarbij ik je meeneem achter de schermen van het retreat, al je vragen beantwoord en al enkele tips geef hoe je weer of nog beter  in connectie kunt komen met jezelf. 

Ik ben sinds het moederschap nog nooit alleen weg geweest. Help??

Ik kan je garanderen dat het je verrassend goed zal doen en ik beloof je dat ik en de andere vrouwen je er door heen zullen supporten als je het even lastig hebt.
Door afstand te nemen van je dagelijks leven geef je jezelf de kans om los te laten en te ont-spannen. Weet dat op vrijdag de deur achter je dichttrekken het lastigste moment zal zijn. Daarna stap je in zo'n andere wereld dan je dagelijkse leven dat je de focus veel makkelijker naar jezelf kunt krijgen dan je nu wellicht voor mogelijk houdt.

Wordt the Get Away vergoed?

Vanuit de zorgverzekering worden mijn cursussen niet vergoed. Steeds meer werkgevers hebben een budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Het kan dus handig zijn om bij je werkgever te informeren. Er zijn al verschillende vrouwen meegeweest met vergoeding vanuit hun werk.

Een weekend voor mijzelf, maar met andere vrouwen. Ik ben bang dat ik vooral met de situatie van de ander bezig ben. Hoe zit dat?

Allemaal kom je met je eigen bagage naar dit weekend. Met je eigen vragen, pijn en dromen. Ik stel vragen, ik daag je uit de diepte in te gaan. Jij bepaalt zelf hoeveel je deelt.
Ik begeleid je ook in het binnen laten komen van de verhalen van de andere deelnemers. Wat doe je daar mee? Hoe zorg je dat het jou niet van je stuk brengt? Hoe deel je gevoelens met elkaar zonder dat het je leegzuigt?

Dit soort dingen komen zeker aan bod en zijn ook heel waardevol voor je dagelijks leven. Veel vrouwen trekken zich namelijk de situatie van de ander heel erg aan en verliezen zichzelf hier wel eens in. De kunst is om dit niet te doen. Jij bent bij dit weekend voor jezelf. De kracht van de groep ligt in het delen, de (h)erkenning, het leren van elkaar, het ontdekken dat je niet alleen bent en hoe je elkaar kunt supporten met oog voor je eigen gevoelens.

Wat gaan die 3 dagen doen?

We eten met elkaar, je ervaart ontspanningsoefeningen, een ademsessie, je gaat aan de slag met je dromen, krijgt schrijfoefeningen en creatieve oefeningen (waar je niet creatief voor hoeft te zijn 😉 ), je ervaart hoe het is om stil te zijn, maakt kennis met essentiële oliën,  we wandelen en voeren gesprekken met elkaar en we volgen een body movement ConfiDANCE workshop met elkaar. Je leert op welke manier je nog zoveel beter die ontspannen en toegewijde moeder kan zijn die je wilt zijn voor je kinderen, zonder jezelf hierin te verliezen. Je (her)ontdekt wie jij bent en wilt zijn. Je maakt de balans op, zodat je ontspannen, vol energie en focus weer naar huis komt.

En bij dit alles bepaal jij zelf waar je wel en niet aan mee doet.

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .