Nog even dit: Je bent niet alleen!

(Tip: Lees helemaal verder voor jouw cadeautje)

Vraag jij je wel eens af hoe andere moeders dat toch doen die combi tussen carierre en gezin? Hoe andere vrouwen zich voelen en of het normaal is dat je je de ene dag een supermom voelt en de andere dag de slechtste moeder ooit?

Ik zal je eens iets vertellen: Je bent echt niet de enige vrouw die moeder is, grootse dromen heeft, uitdagingen voelt, gierende hormonen heeft, te veel ballen in de lucht, te weinig rollen behang of bergen met zorgen.

En allemaal hebben we wel eens behoefte aan een sterke bak koffie, een goed glas wijn, die bevestiging en een fijn gesprek.

Toch? 

Hoe mooi is het om je niet alleen te hoeven voelen in de ingewikkeldste job ever; het moederschap. 

En dan vooral ook hoe je die moederrol vol vertrouwen kunt uitvoeren, zonder dat het je enige rol is waar je energie voor hebt.

Dus.. wil jij je ambities, dromen en verlangens niet on-hold zetten, maar juist de ruimte geven om uit te komen? En tegelijk herkenning vinden bij andere vrouwen die moeder zijn? 

Dan zie ik je graag bij de MAMAZ get away, het co-work retreat of word nu met gave self care korting lid van het MAMAZ membership.

Let’s connect in het MAMAZ membership!

(Tijdelijk met gave korting omdat je de self care bingo hebt ontvangen)

De plek waar jouw eigen ambities, dromen en verlangens de ruimte krijgen
Connecten met gelijkgestemde moeders in een online community en bij exclusieve live member ontmoetingen
Ruimte voor je highs & lows; onderwerpen als schuldgevoel, verlangen, gemis, seks, intimiteit, frustratie, you name it.
Ontdekken dat je niet de enige moeder bent die verlangt, huilt, scheldt, schuldig voelt, droomt, verwondert en dat alles tegelijk
In een veilige afgeschermde online omgeving, geen onderwerp hoeft onbesproken te blijven.
Easy peasy vanaf je eigen bank, tuin of waar je ook bent
Flexibel meedoen aan online workshops en masterclasses
De plek waar je gestimuleerd wordt en tips krijgt om jezelf prioriteit te geven
Precies op het moment dat jij dit nodig hebt
mamas

Voor alles is een opleiding, training, opfris cursus. Heel normaal.
Maar bij het ouderschap lijkt het of je dit van nature moet kunnen, met hier en daar een beetje afkijken bij de ouders om je heen die net dat stapje verder zijn.

O wat vind ik het heerlijk dat wij vrienden hebben die nu al pubers hebben rondlopen en waar wij alvast een beetje mee kunnen spieken waar zij tegen aan lopen en hoe zij daar mee dealen!

En naast dat in leven houden van je kind en het het liefst ook nog een beetje goed afleveren in de maatschappij, krijg je er vanaf de geboorte nog een uitdaging bij: Zorgen voor jezelf en jezelf niet verliezen in al die rollen die je hebt. 

Vandaar het MAMAZ membership. Om eens lekker bij elkaar af te kijken hoe de ander dat nu toch doet ;-).

Ben ik de enige die...

de dag met mijn kind soms eindeloos vind duren en daar best tegen op zie? Met mijn hoofd en hart nooit helemaal bij die plek waar mijn lijf is.

Barst jij ook van..

de ideeën, ambities en dromen? Maar het ontbreekt je aan tijd, energie en rust om hier echt iets mee te doen

Heb jij ook...

dat verlangen naar meer ruimte voor jezelf? Naar even enkel en alleen vrouw zijn, zonder extra aanhangsels en continu paraat te hoeven staan.

Voel jij je ook wel eens...

eenzaam, schuldig, gefrustreerd…

Hoe doe jij dat..

al die ballen in de lucht houden en zelf ook nog adem blijven halen?

ballen in de lucht

24/7 support om jezelf op 1 te zetten.

Waarmee je ontdekt hoe jij ja zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat je er een nog leuker mens en moeder door wordt.

Iedere dag opnieuw kijk ik uit naar de mamma coaching berichtjes. Ik vind het geweldig om haar puur en eerlijke tips te lezen en toe te passen.

Marisca

Waarom zou je?

Omdat je aan alles voelt dat het nu eens tijd is voor jou en voor jouw dromen en ambities en je jezelf daar geen slechtere moeder door wilt voelen.
Omdat je zult leren om jezelf liefdevol toe te spreken in plaats van vol kritiek naar jezelf als moeder te kijken
Omdat ik je de tools geef om vol vertrouwen in jezelf te leven en te moederen zoals jij dit wilt.
Omdat je blij zult worden van de inspiratie die je opdoet met de oefeningen, exclusieve audio’s, werkboeken en masterclasses
Omdat deze inspiratie 24/7 beschikbaar is. Dus ook tijdens de nachtvoeding of het wakker liggen wahten op je puber die thuis komt na het stappen.
Omdat je zoveel kracht kunt halen uit de juiste groep vrouwen om je heen in de online community!
Omdat je jezelf door het membership continu dat duwtje geeft om goed voor jezelf te zorgen
Omdat je ontdekt hoe jij ja zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat je er een nog leuker mens en moeder door wordt.
Zodat je zoveel meer voldoening uit je leven en rol als moeder kunt halen dan je nu doet
mamaz member

Als MAMAZ member ontvang je:

op elk gewenst moment van de dag dat steuntje in de rug om jezelf op 1 te zetten

Welkomstpakket met o.a. het MAMAZ reflectie scheurboek

Toegang tot de MAMAZ member app (Ook handig als je dus niet op Social media rond dwaalt)

Toegang tot oefeningen, maandelijkse masterclasses, online koffiebreaks

Korting op de live events, retreats en persoonlijke coachsessies met Mamacoach Elisabeth

1x per jaar het hardcopy MAMAZ magazine thuisgestuurd*

* eerstvolgende editie verwacht najaar 2022

je ontdekt hoe jij ja zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat je er een nog leuker mens en moeder door wordt.

mamaz member

Een veilige plek om in contact te komen met andere moeders én daarnaast zijn er allerlei manieren waarop Elisabeth coaching toevoegt. Mooie inspiratie, tips en cursussen.

Mary-Lou

Aanrader voor elke vrouw die meer wil leren over zichzelf. En hoe je voor jezelf kan kiezen én tegelijkertijd voor je gezin zorgt!

Adriënne

Twijfel niet. Je bent het waard om dit in jezelf te investeren.

Let’s meet!

Ik ben Elisabeth van den Bos. Naast opgeleid tot coach ben ik zelf ook moeder van 3. Ik weet dus hoe ongelofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen. Zelfs in dezelfde minuut. Plus hoe belangrijk het is om voor jezelf te blijven zorgen.
Nee, niet enkel een lekker bad nemen op z’n tijd, maar echt structureel goed voor jezelf zorgen en doen waar jij blij van wordt.

Ik help jou graag met het vinden van jouw sparkle, jouw energie, jouw manier van leven en moeder zijn.

mama elisabeth
Ik heb het al zo druk. Hoeveel tijd kost het membership?

Je besteedt net zoveel tijd aan het membership als je zelf wilt en kunt. Ga bijv. elke keer als je een ander social media kanaal wilt openen, gezellig naar het membership toe ;-).

Nog even een reality check: Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

Stel jezelf de vraag: Kun je de tijd niet vinden, of durf je de tijd niet te vinden?

De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉

Hoe werkt het lidmaatschap?

Het lidmaatschap betekent o.a. toegang tot een online community met een speciale app voor op je telefoon. In de app kun je berichten plaatsen en delen met andere moeders om elkaar zo te supporten en inspireren. Ook kun je hier oefeningen, exclusieve podcasts en downloads vinden met opdrachten voor je persoonlijke ontwikkeling, zelfzorg, ontspanning en ouderschap/opvoeding.

Je gaat een lidmaatschap aan per maand, kwartaal of per jaar. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tot het moment van opzegging. Opzeggen van een membership doe je 14 dagen voordat je membership afloopt. Betaal je per kwartaal? Dan wordt het per kwartaal verlengd. Betaal je per jaar? Dan wordt het elk jaar met een jaar verlengd.

Maakt de leeftijd van mijn kind uit?

Nee. Het lidmaatschap is er voor zowel de newborn mama tot aan de bijna volwasssen kinderen, maar nog net niet helemaal zelfstandig, moeder en alles daar tussenin.

 

Hoeveel tijd per week moet ik uittrekken voor het membership?

Het mooiste is elke dag even inchecken en actief meedoen, want op die manier haal je het meeste er uit. maar ik weet ook dat dit er wel eens bij inschiet. Het moet je vooral ontspanning brengen, dus wees niet te streng voor jezelf als het een keer niet lukt.

Elke drie weken is er in ieder geval ook een online coachcall te volgen via zoom en er komen geregeld nieuwe oefeningen om te doen. Je kunt in je eigen tempo met alles aan de slag en terugkijken. Dat is het fijne er aan!

Wanneer kan ik starten met het membership?

Je kunt op elk moment starten.

 

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stel je vraag dan vooral via het contactformulier, of app mij op 06 291 862 13 .