HÉT MAMAZ Event UNLOCK YOUR FIRE

Gun jezelf ME-TIME in overvloed en een flinke dosis Glamour!

Het is jouw tijd, om je batterijen op te laden, je innerlijke vuur te ontgrendelen en te ontdekken dat je meer bent dan alleen moeder.

Het event in september is door omstandigheden geannuleerd.

Zodra de nieuwe datum in eerste helft 2024 bekend is wordt dit hier vermeld.

Bevrijdend! Dromen die weer werkelijkheid zijn geworden door deze heerlijke dag!

Myrthe

Unlock Your Fire is speciaal voor moeders zoals jij, verlangend naar meer.

Ontketen jouw innerlijke vuur en omarm jezelf volledig, precies zoals je bent en alles wat je wilt en mag zijn.

Unlock your Fire is een exclusief toevluchtsoord, speciaal in het leven geroepen voor alle moeders die dit zo hard nodig hebben. 

Van nieuwe moeders tot aan moeders die middenin het avontuur van opvoeden zitten.

Op deze plek draait alles om jou. Het wordt een ongeëvenaarde ervaring waarbij jij je volledig kunt focussen op jezelf en op jouw dromen.

Een dag waarop je jezelf kunt verliezen en jezelf weer kunt vinden, los van alle rollen die je hebt. 

Tijdens Unlock your Fire vieren we energie, plezier en het losbreken uit je comfortzone. Jouw innerlijke glamour gaan we ontsteken terwijl je volledig trouw blijft aan jezelf.

Het is een dag waarop je kunt spelen, genieten en jezelf kunt waarderen zoals je bent.

Met inspirerende sprekers, praktische workshops en talloze andere activiteiten is dit hét evenement van het jaar waar je bij wilt zijn.

Je kunt helemaal losgaan tijdens deze geweldige en inspirerende dag. En gaan we samen ontdekken wat er nog meer mogelijk is in jouw leven.

Waar wacht je nog op?!

Het is tijd om volmondig ‘ja’ tegen jezelf te zeggen en het vuur in jezelf aan te wakkeren.

Meld je aan voor de interesse lijst van het Unlock Your Fire Event en ontvang als eerste bericht over de nieuwe datum.

Ik beloof je uit het diepste van mijn hart: dit wordt een event dat jij nooit meer vergeet, absoluut life changing.

In 1 woord inspirerend!

Lara

We voelen je verlangen naar een dag waarop je even niet hoeft te zorgen.

Tijdens Unlock your Fire voel je je thuis, gehoord en veilig. De warme en feestelijke ambiance zorgt ervoor dat je je welkom en speciaal voelt. Het evenement bevrijdt en inspireert je, en laat je voelen dat je niet alleen bent in jouw verlangens.
Elisabeth, de gepassioneerde zelfliefde coach voor moeders, weet een unieke atmosfeer te creëren waarin je jezelf mag zijn en ruimte voor jezelf mag innemen.

Elisabeths aanpak is niet gebaseerd op een standaard programma. Ze creëert een diepgaande verbinding binnen de groep, waar je je begrepen en gesteund voelt. Zelfs als de groep groter is, weet ze de intieme sfeer te behouden.

Waarom is Unlock your Fire anders dan andere evenementen?

Tijdens Unlock your Fire vieren we energie, plezier en het losbreken uit je comfortzone. Jouw innerlijke glamour gaan we ontsteken terwijl je volledig trouw blijft aan jezelf. Het is een dag waarop je kunt spelen, genieten en jezelf kunt waarderen zoals je bent. Het is tijd om volmondig ‘ja’ tegen jezelf te zeggen en het vuur in jezelf aan te wakkeren.

 

Wat maakt Unlock your Fire speciaal?

Het doorbreekt de dagelijkse sleur van het ploeterende moederschap en biedt een veilige omgeving waarin je jezelf kunt resetten. Unlock your Fire moedigt je aan om dapper te zijn, terwijl je je verbindt met gelijkgestemde vrouwen en moeders. Hier vind je erkenning, samenhorigheid en een gevoel van lichtheid.

Op Unlock your Fire creëren we een intieme en gebalanceerde ervaring. We combineren spiritualiteit met nuchterheid. Er is genoeg ruimte voor humor en gekkigheid, maar ook voor diepgaande zelfreflectie door middel van visualisaties en andere krachtige tools.

We willen je helpen om de onzekerheden over je lichaam en het gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’ achter je te laten. Het is tijd om een schop onder je kont te krijgen en te beseffen dat NU jouw moment is.

Kom naar Unlock your Fire en ontdek hoe je jouw innerlijke vuur kunt ontsteken terwijl je het moederschap met passie omarmt. Deze dag zal je laten stralen, je energie geven en je laten voelen dat je het meer dan waard bent!

Globaal programma

10.00 inchecken en landen met lekkers

10.30 Welkom met een gouden randje, een lach en een traan

Diverse cheerleading inspiratie sessies

12.30 lunchen & connecten

13.30 speeddaten met cheerleaders

14.00 Confidance masterclass

14.00 Confidance masterclass

Diverse cheerleading inspiratie sessies

16.00 Meer aandacht voor mama ZELF

Zo houd je dat vast!

16.30 Toast op jou, mooie vrouw!

En tijd om te speeddaten + goodiebag joy 

v.a. 16.30 inchecken en relaxen (Ultimate) of uitchecken

Ultimate: 18.30 borrel in de lounge

Ultimate: 19.00 exclusief diner

Ultimate: tussen 08.00 en 09.00 uitgebreid ontbijt

Ultimate: inspiratie wandeling voor de liefhebber

MAMAZ Fire cheerleaders

Elisabeth staat niet alleen te shinen op het podium, maar wordt omringt door prachtige krachtige vrouwen. Samen inspireren wij jou!

Dinne boudoir

Dinne van Rongen-Groothuis

Een Boudoir Experience is jóuw schoonheid vastgelegd tijdens de fotoshoot. Jouw verhaal. Je laten zien hoe prachtig je bent. 

Ik ga met Dinne in gesprek over haar weg naar deze mooie vorm van fotografie waar haar hart sneller van gaat kloppen, over het moederschap met zorgen en over jezelf waardevol voelen zoals je bent. 
Ook kun je bij Fire werk van haar zien en zelf met haar in gesprek.

O ja en ze stopt iets leuks in de goodiebag 😉. Dus als je denkt over een boudoir experience, is dit een mooie kans..

Shantall Rovers

Shantall Rovers

Tijdens de Presence en ConfiDANCE masterclass van Shantall Rovers krijgt jouw zelfwaarde en zelfbeeld een boost.

Na fire loop je dansend en vol zelfvertrouwen over het schoolplein, naar het koffiezetapparaat, op kantoor, door de supermarkt, de sportschool en je eigen thuis.
Ik zie welke transformaties Shantall teweegbrengt bij de vrouwen van The Get Aways, ik voel het bij mijzelf en dat gun ik jou ook!

Breekt het zweet je al uit bij het idee dat je moet gaan dansen? Niet nodig, jij bent in controle en danst op jouw eigen ritme.

Nanda en Suzanna

Nanda en Suzanna

Mijn eigen cheerleaders, mijn buddys. Samen vormen we de grijze glitter muisjes en zij supporten mij en MAMAZ.nl in alles. 

Tijdens Unlock your Fire zijn zij mijn assistentes, tijdbewakers en zorgen zij samen met de locatie dat jij een geweldige dag beleefd.

Ook komen ze tijdens de lunch met een verrassingsact. Waar ze volgens mij met de voorbereidingen net zo veel lol hebben als bij de uitvoering zelf. Lachen, gieren, brullen it is 😉

Myrthe Kouters

Myrthe Kouters

Andere mama’s laten weten en voelen dat ze niet de enigen zijn zonder roze wolk, maar met een donderwolk.
Met dat doel staat Myrthe naast mij op het podium om haar verhaal met jou te delen over haar postnatale depressie.

En om te vieren hoe ver zij sinds die tijd gekomen is. Trotse mama van haar zoontje, die ze tijdens het Get Away Retreat in maart voor het eerst echt miste. Een mooi besef.

Deze geweldige vrouw vertelt 23 september meer over haar reis door de wereld van het moederschap en over de te gekke andere reis die ze binnenkort gaat maken!

Lindy

Lindy Vredenburg

Lindy is solo mama van 2 peuters. 2,5 jaar geleden  is zij gescheiden, na een relatie van 6 jaar waarin veel manipulatie en ander ongezond gedrag de boventoon voerde. Ze was 17 weken zwanger van haar dochter toen ze samen met haar zoontje (toen net 1 jaar oud) vertrok richting haar ouders. Een ingrijpend besluit, waar ze zichzelf inmiddels ontzettend dankbaar voor is.

Een hele donkere en onzekere periode brak aan. Ondanks de verwarring, het verdriet en de onzekerheid, voelde ze ook dat deze situatie haar uiteindelijk alleen maar sterker zou maken.

Haar mooiste inzicht is het volgende: “Ik mag mezelf geven wat ik ook aan m’n kinderen geef. Liefde, aandacht & geduld.”

Ze deelt graag haar verhaal en learnings tijdens Fire, omdat ze weet dat er veel vrouwen zijn die het gevoel hebben vast te zitten in een destructieve relatie, maar uit angst geen andere keuzes durven te maken.

Femke

Femke van der Hulst

Ze ziet het zelf nog niet altijd, maar in mijn ogen is Femke een echte powervrouw!

Femke leerde ik kennen als deelneemster van een Get Away retreat en later stapte ze bij mij in als exclusieve klant. Wat een reis heeft Femke al afgelegd, van gedupeerde van de toeslagen affaire naar zelfverzekerde vrouw die aan het begin van het ondernemersavontuur staat met gezonde groentensapjes voor het hele gezin.

Hoe hield ze zich staande? Hoe wist ze steeds weer door te vechten voor haar mooie gezin en wat is haar grootste learning waardoor ze steeds beter voor zichzelf zorgt?

Ik ga met Femke in gsprek over haar reis tot nu toe en we gaan dromen over de toekomst.

Sanne

Sanne Ruiter

Sanne is breathwork en transformatiecoach. Hierin heeft zij echt haar fire gevonden!

Ademen, het is iets dat je doet zonder er bij na te denken, maar o wat kun je veel ontdekken als je eens heel bewust stil staat bij die ademhaling. 

Sanne laat je met een mooie oefening kennismaken met ademwerk en geeft een korte uitleg hoe dat nu precies werkt en wat je allemaal kunt doen met je ademhaling.

Fire event

Unlock Your Fire - Dag ticket

 • Geef jezelf een geweldige energieboost met deze dag speciaal voor jou!
 • Verwacht een leuke, relaxte en inspirerende dag, waar jij live gaat connecten met andere leuke mama’s.
 • Ervaar de luxe van een heerlijke lunch, de hele dag door lekkers en een toast op jou!
 • Je wordt verwend met live muziek, dans, visualisaties, inspirerende interviews en alles om één hele dag volledig met jouw selfcare bezig te zijn.
 • Zodat jij naar huis gaat met niet alleen een enorme energieboost maar ook met het besef dat JIJ ER TOE DOET!
  MAMAZ retreat

  Unlock Your Ultimate Fire - VIP ticket

  • Met het Ultimate Fire Ticket krijg je alles van de Fire dag plus exclusieve extra’s, zoals een borrel en een sterrenwaardig diner met Elisabeth van MAMAZ.nl, een overnachting in een luxe privé kamer (ongestoord douchen en doorslapen!), een uitgebreid ontbijt en een relaxte check-out.
  • Dit is jouw kans om next level te gaan met jouw vuur! Door de exclusieve ULTIMATE momenten met Elisabeth waarin ze je coacht in een intiemere setting.

  Dit is JOUW moment!

  Samen gaan we ervaren, beleven, voelen, proosten en genieten van jou en dit is JOUW moment want jij bent echt het allerbelangrijkste.

  Ga je samen met mij mee op deze geweldige reis naar jezelf?

  Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen!

  Een droom van een locatie 

  Het Unlock Your Fire event host ik op een prachtige plek waar je helemaal tot rust kunt komen, geïnspireerd raakt en luxieus en gastvrij verwend wordt;
  Villa Heidebad in Epe, de zelfde plek van de get away retreats.

  Ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen? En vooral voelen dat jij NIET ALLEEN MAMA bent, maar bovenal JIJ. Mooie, krachtige vrouw met dromen, doelen en ideeën voor zichzelf.

  Voel je JA dit wil ik!?

  Meld je aan voor de interesse lijst en jij krijgt een mailtje wanneer jij die onvergetelijke dag (of weekend) kunt beleven, waarbij we jou weer helemaal AAN gaan zetten!

  MAMAZ retreat

  Kom naar deze dag en ga..

  Jezelf weer helemaal op 1 zetten

  Je krijgt handvatten om jezelf weer op 1 te zetten en dit ook vast te houden. Ontspannen, bewuster en met meer energie. Energie die je meeneemt naar je thuis, naar je gezin.

  Live verbinden met andere mama's

  Met mama’s die op hetzelfde punt staan maar ook mama’s die al stappen gezet hebben en jou meenemen in hun reis naar zichzelf.

  Niet meer alleen dagdromen!

  We gaan aan de slag voor jou én met jou om te kijken waar jij blij van wordt, welke dromen en dingen je hebt weggestopt en wat we kunnen doen om deze weer leven in te blazen!

  Dat geweldige stukje vrouw terugvinden

  Het wordt een prachtige dag met mooie muziek, visualisaties, schrijfoefeningen, een ademsessie maar ook een dag waar vriendschappen worden gesloten, waar je dat ene geweldige stukje van jezelf terug vindt en weer meeneemt in de rest van je leven. 

  Vol focus je leven even op pauze

  Alles in jouw leven gaat even op pauze zodat jij vol focus bij jezelf gaat inchecken. Ontmoet op die manier dé sprankelende, inspirerende, geweldige, energieke vrouw die ook in je zit.

  Unlock part II: absoluut uniek, net als jij!

  Deze dag is qua energie hetzelfde als Unlock your fire 1 en tegelijk totaal uniek. Want de interviews zijn anders, ik ben gegroeid en ga nog meer dansend en glanzend door het leven. Dat ga je terugzien in het programma. Maar het belangrijkste; elke vrouw die komt is uniek. Jij bent uniek.

  mamaz event fire

  Intens gelukkig!

  Ik ben Elisabeth van den Bos, coach en eigenaar van MAMAZ.nl, dat staat voor meer aandacht voor mama ZELF.

  trotse mama

  Naast opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en coach ben ik moeder van 3. We hebben in de zorg en opvoeding al de nodige stormen getrotseerd. Ik weet dus hoe ongelofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen. Zelfs in dezelfde minuut.

  Ook weet ik hoe belangrijk het is om jezelf op 1 te zetten.
  Om jezelf belangrijk te blijven vinden en waardevol te voelen om wie je bent. Om dat vuur te blijven aanwakkeren, je passie te blijven voeden!

  Soms raak ik het totaal kwijt, maar kan ik het ook weer pakken! Ik ben ook mens ;-).

  Vandaar ook deze dag.
  Ik wil jou dat vuur meegeven dat ik steeds feller voel branden.

  Elisabeth inspireert me elke keer weer even bewust stil te staan en me-time te nemen. Zodat ik daarna er voor mijn kinderen en partner kan zijn.

  Karin

  Q & A

  Wanneer en waar is het?

  Nieuwe datum volgt snel. Locatie Villa Heidebad in Epe (Veluwe)

  Is de locatie rolstoel toegankelijk?

  De locatie is in de publieke ruimtes rolstoel toegankelijk, maar heeft geen invalide toilet. 

  Is de locatie met het OV bereikbaar?

  Met het OV kun je tot treinstation t Harde komen. Vandaar verzorgen wij (indien vooraf aangemeld) een pendeldienst naar de event locatie.

  Is er een kolf ruimte?

  Er is een ruimte waar je rustig kunt kolven. Zorg wel zelf voor koeltas o.i.d. 

  Help, ben ik de enige die alleen komt en niemand kent?

  Zeker niet! De meeste vrouwen komen alleen naar deze mooie dag, als cadeautje voor zichzelf. Ervaring leert dat connecten met andere vrouwen heel natuurlijk gaat en daar helpen we natuurlijk ook een handje bij.

  Door heel de locatie en mooie tuin zijn fijne zitjes waar je kunt relaxen, gezellig kletsen of voor je uitstaren en op adem komen. Wij faciliteren, jij bepaalt zelf hoeveel contact je hebt met de andere vrouwen. Je bent op deze dag voor jezelf en je wordt met open armen ontvangen door mij en mijn team.

  Waarom "moet" ik hierheen ipv een dagje shoppen of naar de sauna?

  Een dagje shoppen of sauna is ook erg fijn. Vooral doen! Maar.. dit event beleven zorgt voor een veel langer effect dan deze ene dag en daar zit het verschil. Alles dat je beleefd, voelt, hoort en beseft tijdens het unlock your fire event zal nog nawerken in de dagen, weken en maanden erna. Je zult positieve veranderingen gaan aanbrengen in je leven en je kijk op het moederschap.

  Je gaat echt stil te staan bij wat jij wilt en wie jij bent, om te schitteren, vurig en vol energie en fun!
  Ontdekken wat jij wil met je leven, je carrière, (nog meer) leren vertrouwen op je gevoel en je verlangens flink afstoffen of nog meer laten shinen.

  Je gaat met energie en vuur naar huis en neemt dit mee naar je gezin en zo slaat de vonk van jou over naar je gezin.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ik snap dat het best een investering kan zijn, daarom is er ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen.

  Daarnaast hoop ik dat je ook kunt voelen dat het niet alleen een investering is wat betreft geld, maar vooral ook een investering is in jezelf (en daarmee dus ook in de moeder van je kind 😉).

  Hoe zit het met Covid?

  Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, maar als door overheidsbepalingen het event niet door kan gaan dan wordt het event verplaatst of wordt het event aangepast naar de dan geldende regels voor het samenkomen in groepen. De locatie is indien nodig geheel voorbereid op covid proof bijeenkomen.

  Heb je zelf op de dag van het event corona dan kun je je ticket doorgeven aan iemand anders. Dit dien je echter wel zelf te regelen.

  Een hele dag van huis in het weekend. Best een dingetje.

  Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

  Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

  De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉

  Ik heb een vraag die er niet bij staat.

  App of bel mij op dan vooral 06 291 862 13 . of mail naar info@mamaz.nl