Wat leuk dat je mee doet met de DURF TE DROMEN workshop.

Je ontvang in je mail verdere info (check ook je spam!) en dan zie ik je donderdag 15 dec om 20.30 online.

Ik heb er zin in!

x Elisabeth

Ps: Wist je dat ik 14 januari het UNLOCK YOUR FIRE event organiseer? Check hieronder snel meer. Wil je echt gaan voor je dromen? Je verlangens niet meer wegstoppen? Gun jezelf dan deze dag!

Gun jezelf 1 dag pauze!

14 januari

UNLOCK YOUR FIRE en start jouw 2023 geweldig!

Het mooiste cadeau dat jij jezelf nu kunt geven.

Alles in jouw leven gaat even op pauze zodat jij vol focus bij jezelf gaat inchecken.

🔥Ben jij jezelf een beetje verloren in de dagelijkse sleur, alleen maar aan het zorgen voor anderen en voelt het leven soms zwaar?

🔥Wil jij je weer jezelf voelen?

🔥Wil je dat vuurtje weer aanwakkeren, maar vooral ook aanhouden?

Zodat jij niet alleen moeder bent, maar zodat jij weer gewoon JIJ bent!

Het is tijd om voluit te gaan staan voor wie jij bent en wat jij nodig hebt om de moeder en vrouw te kunnen zijn van JOUW dromen!

Durf die eerste stap nu te zetten!

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

(Tijdelijk is jouw investering slechts €127,- ipv €247,- )

Tijdens Unlock your Fire gaan we jou weer helemaal op 1 zetten en zorgen we dat jij deze mindset meeneemt vanuit deze dag in iedere dag die daarop volgt.

Kom naar deze dag en ga..

Vol focus op pauze

Alles in jouw leven gaat even op pauze zodat jij vol focus bij jezelf gaat inchecken. Ontmoet op die manier die sprankelende, inspirerende, geweldige, energieke vrouw die ook in je zit.

Jezelf weer op 1 zetten

Je krijgt handvatten om jezelf weer op 1 te zetten en dit ook vast te houden. Ontspannen, bewuster en met meer energie. Energie die je meeneemt naar je thuis, naar je gezin.

Live verbinden met andere mama's

Met mama’s die op hetzelfde punt staan maar ook mama’s die al stappen gezet hebben en jou meenemen in hun reis naar zichzelf.

Dagdromen!

We gaan aan de slag voor jou én met jou om te kijken waar jij blij van wordt, welke dromen en dingen je hebt weggestopt en wat we kunnen doen om deze weer te laten leven!

Dat geweldige stukje terugvinden

Het wordt een prachtige dag met mooie muziek, visualisaties, schrijfoefeningen, een ademsessie maar ook een dag waar vriendschappen worden gesloten, waar je dat ene geweldige stukje van jezelf terug vindt en weer meeneemt in de rest van je leven. 

mama coach elisabeth

Dit is jouw dag!

Samen gaan we ervaren, beleven, voelen, proosten en genieten van jou en dit is JOUW dag want jij bent echt het allerbelangrijkste.

Ga je samen met mij mee op deze geweldige reis naar jezelf?

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Programma 14-01-23

Tussen 10.00 en 10.30 een warm welkom met koffie/thee & lekkers.

10.30 uur Tijd voor de ontsteking!

Ik neem je mee in mijn vuur en hoe dat na een paar keer gedoofd te zijn weer volop brand. Ik laat je beseffen dat ook jouw vuur er toe doet! Door mooie schrijfoefeningen, inspirerende verhalen van mede-mamaz, visualisaties, prachtige muziek en de circle of fire (wees gerust, we gaan niet over vuur lopen o.i.d. )

12.30 uur Heerlijk lunchen, kletsen en relaxen.

13.30 uur Vurige voorbeelden en een diepere duik in jouw vuur

Ik interview vier vurige vrouwen, mamaz cheerleaders, over hun levensverhaal, hun passie en hoe zij deze passie nu inzetten om andere vrouwen te inspireren en je duikt onder mijn begeleiding nog dieper jouw vuur in.

15.30 uur borrelen, bruisen en inspireren

We sluiten af met een heerlijke luxe selfcare borrel, fijne gesprekken en je kunt je laten inspireren en informeren bij een aantal selfcare stands.

+/- 17.00 uur vol energie en een brandend vuurtje naar huis

Zodat je helemaal geïnspireerd aan het nieuwe jaar kunt beginnen.

Event MAMAZ locatie

Een impressie van de fijne, warme locatie VRIJ in Culemborg. Een geweldige omgebouwde boerderij waar ik opslag verliefd op werd.

Meet the unlock your fire Cheerleaders!

Sanne

Sanne Ruiter

Van puzzel ontwerper naar buitenbeentjes coach voor vrouwelijke ondernemers en breathwork facilitator.

Hoe liep dat vuurtje van het een naar het ander? Hoe kun je vol vertrouwen jezelf zijn en doen wat je gevoel je ingeeft? Sanne neemt je mee in haar reis.

Mary Lou

Mary-Lou Godfried

Mary-Lou vertelt open en eerlijk over haar manier van tijd en energie vinden voor wie en wat zij belangrijk vindt en hoe jij dit ook kunt!

Maak tijdens de selfcare borrel kennis met haar mamaplanner en me-time pakketten.

Chantal

Chantal Detillon

Schrijfster en ondernemer Chantal deelt haar indrukwekkende verhaal over haar gezin met zorgen (en bergen liefde), haar passie voor essentiële oliën, haar uitdagingen en overwinningen rondom selfcare.

Tijdens de selfcare borrel kun je zelf ook even ruiken en snuiven aan die heerlijke oliën en een kleine roller maken.

Mirna Dijkstra

Mirna Dijkstra

Mirna begon in 2016 te schrijven om haar gedachten te ordenen en te verwerken dat ze preventief haar borsten liet amputeren vanwege hoog risico op borstkanker (brca2 genmutatie).

Ik ga met haar in gesprek over haar passie voor woorden, heftige keuzes en het even niet weten.

Mirna zet woorden om in troost, liefde, passie, met o.a. prachtige gedichten en zal dit tijdens het event ook doen. Hoe? Dat blijft nog even een verrassing.

Je mist de vrouw die je was en kunt zijn.

Je vindt moeder zijn het mooiste dat er is en tegelijk het meest complex. Je voelt je soms alleen in het regelen, sussen, opvoeden, zorgen, managen.

Je mist jezelf.
Je zegt wel dat je na een drukke dag gelukkig bent met netflix op de bank, maar waar is die vrouw die ook van een feestje en gezelligheid houdt? Mischien zelfs met een beetje glitter & glamour.

Je wilt jezelf een mooie krachtige vrouw voelen, bruisend en trots op zichzelf.

Je wilt jezelf echt zien in de spiegel en gezien worden door je (toekomstige?) partner, kinderen en vrienden.

Soms bekruipt je het gevoel: Is dit het nu? Verstrikt in alles dat je moet en denkt te moeten. Twijfelend over jezelf, je kunnen, je lichaam. Je wil rust in je hoofd en minder to-do’s.

Toch pak je niet door om te veranderen.
Bang dat de ballen toch niet opgevangen worden als je ze laat vallen. En eerlijk: Die spreekwoordelijke ballen in de lucht geven je ook controle, zekerheid, status. Wat als je dat loslaat?

Spontaniteit voelt als iets uit een ander leven.

🔥 Je verlangt naar een flinke reset of opfrisser!
Je beseft dat af en toe een lekker bad of kopje koffie zonder gestoord te worden heerlijk zijn, maar lang niet voldoende.

🔥 Je weet dat je dit niet alleen wil doen.
Je wil je hierbij omringen door vrouwen die hetzelfde voelen en hetzelfde willen.

🔥 Even weg van alles, voelen dat jij waardevol bent en ruimte mag innemen.

🔥 Het vuur in jezelf ontgrendelen en jezelf opladen in slechts 1 dag.

mama vieren

Investeer in jezelf

Jouw investering voor deze dag t.w.v €247,- is nu tijdelijk  127,- .

Je krijgt hiervoor een volledig verzorgde dag inclusief heerlijke lunch, lekkers, uitgebreide borrel en het belangrijkste boordevol inspiratie, selfcare en het besef dat JIJ ER TOE DOET!

Betalen in 2 termijnen
Ik snap dat het best een investering kan zijn, daarom is er ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen.

Daarnaast hoop ik dat je ook kunt voelen dat het niet alleen een investering is wat betreft geld, maar vooral ook een investering is in jezelf (en daarmee dus ook in de moeder van je kind 😉).

Elisabeth weet een sfeer van vertrouwen neer te zetten dat iedereen gaat delen. Het is iets dat je helemaal voor jezelf doet en alleen dat al maakt dat je jezelf meer waard gaat voelen.

Nanda

Intens gelukkig!

Ik ben Elisabeth van den Bos, coach en eigenaar van MAMAZ.nl, dat staat voor meer aandacht voor mama ZELF.

Je hebt het allemaal in je. Zowel die geweldige moeder, als die stralende vrouw die doet wat haar intens gelukkig maakt. De één hoeft niet te wijken voor de ander.

Soms moet je alleen even graven naar die sparkle die diep weggestopt zit onder die zorglaag , onder die sleur van alle dag-laag, onder die schaamte en zo hoort een moeder dat wel of niet te doen-laag.

Mamacoach Elisabeth

Naast opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en coach ben ik moeder van 3. We hebben in de zorg en opvoeding al de nodige stormen getrotseerd. Ik weet dus hoe ongelofelijk mooi en giga zwaar het moederschap tegelijk kan voelen. Zelfs in dezelfde minuut.

Ook weet ik hoe belangrijk het is om jezelf op 1 te zetten.
Om jezelf belangrijk te blijven vinden en waardevol te voelen om wie je bent. Om dat vuur te blijven aanwakkeren, je passie te blijven voeden!

Vandaar ook deze dag.
Ik wil jou dat vuur meegeven dat ik steeds feller voel branden sinds ik mijzelf niet meer wegcijfer en verstop achter onzekerheid, twijfels en zorgen.

Een bijzonder effect van jezelf op 1 zetten is dat je hiermee ook meer energie, tijd en aandacht overhoud voor de belangrijkste mensen in je leven. Je gaat namelijk veel lekkerder in je vel zitten, hoeft minder te vechten en hebt daardoor meer te geven.

Elisabeth inspireert me elke keer weer even bewust stil te staan en me-time te nemen. Zodat ik daarna er voor mijn kinderen en partner kan zijn.

Karin

Q & A

Wanneer en waar is het?

Zaterdag 14 januari 2023 van 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Vrij in Culemborg

Beusichemsedijk 17
4101 NV Culemborg

Is de locatie rolstoel toegankelijk?

De locatie is helaas niet geheel rolstoel toegankelijk. Er is namelijk een trap naar de zaal waar de inspiratie sessies plaatsvinden. 

Is de locatie met het OV bereikbaar?

Met het OV kun je tot treinstation Culemborg komen. Vandaar verzorgen wij (indien vooraf aangemeld) een pendeldienst naar de event locatie.

Help, ben ik de enige die alleen komt en niemand kent?

Zeker niet! De meeste vrouwen komen alleen naar deze mooie dag, als cadeautje voor zichzelf. Ervaring leert dat connecten met andere vrouwen heel natuurlijk gaat en daar helpen we natuurlijk ook een handje bij.

Door heel de locatie zijn fijne zitjes waar je kunt relaxen, gezellig kletsen of voor je uitstaren en op adem komen. Wij faciliteren, jij bepaalt zelf hoeveel contact je hebt met de andere vrouwen. Je bent op deze dag voor jezelf en je wordt met open armen ontvangen door mij en mijn team.

Waarom "moet" ik hierheen ipv een dagje shoppen of naar de sauna?

Een dagje shoppen of sauna is ook erg fijn. Vooral doen! Maar.. dit event beleven zorgt voor een veel langer effect dan deze ene dag en daar zit het verschil. Alles dat je beleefd, voelt, hoort en beseft tijdens het unlock your fire event zal nog nawerken in de dagen, weken en maanden erna. Je zult positieve veranderingen gaan aanbrengen in je leven en je kijk op het moederschap.

Je gaat echt stil te staan bij wat jij wilt en wie jij bent, om te schitteren, vurig en vol energie en fun!
Ontdekken wat jij dit jaar wil met je leven, je carrière, (nog meer) leren vertrouwen op je gevoel en je verlangens flink afstoffen of nog meer laten shinen.

Je gaat met energie en vuur naar huis en neemt dit mee naar je gezin en zo slaat de vonk van jou over naar je gezin.

Kan ik in termijnen betalen?

Ik snap dat het best een investering kan zijn, daarom is er ook de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen.

Daarnaast hoop ik dat je ook kunt voelen dat het niet alleen een investering is wat betreft geld, maar vooral ook een investering is in jezelf (en daarmee dus ook in de moeder van je kind 😉).

Hoe zit het met Covid?

Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, maar als door overheidsbepalingen het event niet door kan gaan op 14 januari dan wordt het event verplaatst of wordt het event aangepast naar de dan geldende regels voor het samenkomen in groepen. De locatie is indien nodig geheel voorbereid op covid proof bijeenkomen.

Heb je zelf op de dag van het event corona dan kun je je ticket doorgeven aan iemand anders. Dit dien je echter wel zelf te regelen.

Een hele dag van huis in het weekend. Best een dingetje.

Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

App of bel mij op dan vooral 06 291 862 13 . of mail naar info@mamaz.nl

Geef jij echt aandacht aan dat vuur dat in jou brand?