The MAMAZ Circle

Met elkaar Meer Aandacht voor MAma ZELF

Regelmatig zit je met je handen in het haar

Zoekend, twijfelend, zorgen makend. Hoe doen andere vrouwen dat toch? Het lijkt je heerlijk om je te omringen met gelijkgestemde moeders, waar je je verhaal kwijt kan, waar je je gesteund voelt en waar je herkenning vind.

Je verlangt naar meer jij, los van het label mama

Ongegeneerd uitkomen voor je dromen en verlangens. Ontdekken waar jij blij van wordt, zonder extra aanhangsels en continu paraat te hoeven staan.

Je wilt een diepere verbinding voelen met de vrouw die in jou zit

Je wilt gemotiveerd worden en tips krijgen hoe je dit voor elkaar krijg en hoe je jezelf prioriteit geeft, zonder schuldgevoel.

Je verlangt naar support, naar jouw eigen groep cheerleaders!

Een groep die je steunt en waardoor je weet dat je niet de enige moeder bent die verlangt, huilt, scheldt, schuldig voelt, droomt, verwondert en dat alles tegelijk.

Je bent niet alleen mama!

The MAMAZ Circle is DE online place to be voor moeders.

Een veilige plek waar coaching en connectie met andere moeders samenvalt.

Je omringd jezelf met mede-moeders en ontdekt doormiddel van mijn coaching en die connectie met elkaar een diepere verbinding met jezelf. Met aandacht voor die geweldige vrouw die schuilgaat achter het mama zijn. Moederschap is een rol, het gaat om jou.

The MAMAZ Circle: Geen perfecte plaatjes, geen gene, geen masker. Maar puur jij.

24/7 support om jezelf op 1 te zetten.
Zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat je er een nog leuker mens en moeder door wordt.

(De eerste 30 dagen zijn proefperiode voor €10,- )

Connect met mama’s in The MAMAZ Circle!

De plek waar jouw eigen ambities, dromen en verlangens de ruimte krijgen
Ervaar hoe je jouw moederrol vol vertrouwen kunt uitvoeren, zonder dat het je enige rol is waar je energie voor hebt.
Connect en stel je vragen aan mij en je mede-mamaz in de MAMAZ Circle app. Geen vraag is te gek en de antwoorden en support van je mede-mamaz zullen je verrassen en echt verder helpen!
Ontdek dat je niet de enige moeder bent die verlangt, huilt, scheldt, schuldig voelt, droomt, verwondert en dat alles tegelijk
In een veilige afgeschermde online omgeving, geen onderwerp hoeft onbesproken te blijven.
Easy peasy vanaf je eigen bank, tuin of waar je ook bent
Doe mee met de inspirerende coachsessies waarbij we elke keer een ander thema induiken. Om nog beter te ontdekken wat jij nu echt wilt en waar jouw power, verlangen en dromen liggen.
De plek waar je gestimuleerd wordt en tips krijgt om jezelf prioriteit te geven
Precies op het moment dat jij dit nodig hebt
Wat is het fijn om een omgeving te kunnen hebben waar je even je verhaal kwijt kan, waar je je gesteund voelt en waar je herkenning vind! Ook deelt Elisabeth zulke fijne extra waarde en mooie inzichten. In de vorm van onder andere een audioberichtje, een fijne opdracht of tijdens de groepscoachcalls.
 
Elisabeth straalt rust uit, ze stelt goede vragen die je aan het denken zetten en geeft je fijne handvatten om voor jezelf te kiezen. Door Mamaz member te zijn voel ik me minder alleen in het moederschap en wordt ik er regelmatig aan herinnert om voor mezelf te zorgen.
Sanne

Je bent je kind en het moeder zijn wel eens spuugzat.

Je bent echt niet de enige vrouw die moeder is, grootse dromen heeft, uitdagingen voelt, gierende hormonen heeft, te veel ballen in de lucht, te weinig rollen behang of bergen met zorgen.

Je maakt fouten, je stoot het hoofd van je baby wel eens tegen de deurpost, je schreeuwt wel eens tegen je peuter of je wenst je uber puber (in gedachten) de slechtste dingen toe.

En daar is niks mis mee. Niks geks aan.

Je bent daardoor opeens niet minder dankbaar voor het moeder mogen worden en zijn.

Je houdt daardoor niet minder van je kind.

Het moederschap is namelijk meer dan die mooie plaatjes, lachende gezichtjes en kleffe knuffels en de standaard riedeltjes dat we van ze houden tot de maan en terug.

Jij bent meer dan moeder en alle kanten van het moederschap mogen belicht worden. Niet alleen de mooie.

Wil jij eerlijker zijn in hoe je je nu echt voelt?

In hoe je het moederschap echt ervaart?

Meld je dan aan bij The MAMAZ Circle; de plek waar jij gemotiveerd wordt en tips krijgt om jezelf prioriteit te geven en een diepere verbinding te voelen met die vrouw die in jou zit.

moe moeder

24/7 support om jezelf op 1 te zetten.

Waarmee je ontdekt hoe jij ja zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat je er een nog leuker mens en moeder door wordt.

(De eerste 30 dagen zijn proefperiode voor €10,- )

“Een veilige plek om in contact te komen met andere moeders én daarnaast zijn er allerlei manieren waarop Elisabeth coaching toevoegt. Mooie inspiratie, tips en cursussen.”

Mary-Lou

Waarom zou je?

Omdat je aan alles voelt dat het nu eens tijd is voor jou en voor jouw dromen en ambities en je jezelf daar geen slechtere moeder door wilt voelen.
Je zult leren om jezelf liefdevol toe te spreken in plaats van vol kritiek naar jezelf als moeder te kijken
Ik geef je de tools om vol vertrouwen in jezelf te leven en te moederen zoals jij dit wilt.
Je geeft jezelf bergen inspiratie met de oefeningen, exclusieve audio’s en masterclasses
Deze inspiratie is 24/7 beschikbaar. Dus ook tijdens de nachtvoeding of het wakker liggen wachten op je puber die thuis komt na het stappen.
Je haalt ongekende kracht uit de juiste groep vrouwen om je heen in de online community!
Door het membership geef je jezelf continu dat duwtje om goed voor jezelf te zorgen
Je ontdekt hoe jij ja zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel en met de overtuiging dat je er een nog leuker mens en moeder door wordt.
Zodat je zoveel meer voldoening uit je leven en rol als moeder kunt halen dan je nu doet

(De eerste 30 dagen zijn proefperiode voor €10,- )

membership mama

“The MAMAZ Circle is even bewust stil staan en me-time nemen. Mezelf op de 1e plaats zetten zodat ik daarna er voor mijn kinderen en partner kan zijn.

Een stukje herkenning en ook hulp om aan mezelf te werken. Bv door de activiteiten / gesprekken om over na te denken. Het fijnste vind ik de oefeningen.”

Karin

In The MAMAZ Circle ontvang je:

Mijn support en expertise om vol vertrouwen in jezelf te leven en te moederen zoals jij dit wilt.

2x per maand groeps coachcalls via zoom

Elke maand duiken we in een nieuw thema. Met aan het begin een coachcall en tussendoor een check-up moment om focus te houden op jouw doel: Op alle vlakken van je leven goed voor jezelf zorgen!

Toegang tot de MAMAZ Circle app

Ook handig als je dus niet op Social media ronddwaalt

Toegang tot online bibliotheek

Met (groeiend aantal) oefeningen en werkboeken. Check een aantal thema’s op de tegels

Jouw eigen groep cheerleaders

Die je steunen, toejuichen, met je mee vieren en huilen.

Dat duwtje in de rug om jezelf op 1 te zetten

Precies op het moment dat jij dat nodig hebt

Extra's of korting op (de meeste) live events en retreats van mamaz.nl

2x per jaar het MAMAZ inspiratie pakket thuisgestuurd

Met fijne me-time, inspiratie en selfcare items.

(De eerste 30 dagen zijn proefperiode voor €10,- )

membership

Twijfel niet. Je bent het waard om dit in jezelf te investeren.

Neem je eigen verlangens serieus en ontdek hoe jij ja zegt tegen jezelf, zonder schuldgevoel.

moeder mobiel

Spieken bij andere ouders

Voor alles is een opleiding, training, opfris cursus. Heel normaal.
Maar bij het ouderschap lijkt het of je dit van nature moet kunnen, met hier en daar een beetje afkijken bij de ouders om je heen die net dat stapje verder zijn.

O wat vind ik het heerlijk dat wij vrienden hebben die nu al pubers hebben rondlopen en waar wij alvast een beetje mee kunnen spieken waar zij tegen aan lopen en hoe zij daar mee dealen!

En naast dat in leven houden van je kind en het het liefst ook nog een beetje goed afleveren in de maatschappij, krijg je er vanaf de geboorte nog een uitdaging bij: Zorgen voor jezelf en jezelf niet verliezen in al die rollen die je hebt.

Vandaar ook The MAMAZ Circle. Om eens lekker bij elkaar af te kijken hoe de ander dat nu toch doet en je niet alleen te voelen ;-).

Ik help jou daarbij graag met het vinden van jouw sparkle, jouw energie, jouw manier van leven en moeder zijn.

mama elisabeth

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het lidmaatschap?

Je gaat een lidmaatschap aan voor minimaal een jaar. Je krijgt na aanmelding binnen 24u toegang tot de online omgeving

Het lidmaatschap betekent o.a. toegang tot een online community met een speciale app voor op je telefoon. In de app kun je berichten plaatsen en delen met andere moeders om elkaar zo te supporten en inspireren. Ook kun je hier oefeningen, exclusieve podcasts en downloads vinden met opdrachten voor je persoonlijke ontwikkeling, zelfzorg, ontspanning en ouderschap/opvoeding.

Elke maand staat een thema centraal waarbij we starten met een groeps coachcall en het thema induiken. halverwege de maand kun je aansluiten bij de online check-up en daar je vragen stellen en ervaringen delen. De thema coachcall wordt opgenomen en is later terug te kijken. De check-up is alleen live.

Het lidmaatschap wordt stilzwijgend verlengd tot het moment van opzegging. Opzeggen van een membership doe je 14 dagen voordat je membership afloopt.

Hoe lang moet ik lid zijn?

Je gaat een commitment aan voor minimaal een jaar. Dit is als stok achter de deur en een commitment naar jezelf en de andere vrouwen toe. Je bouwt namelijk echt iets op met elkaar en je wilt voor jezelf ergens naar toe werken, namelijk structureel meer aandacht voor jezelf. Dit lukt niet binnen een maandje.

De eerste 30 dagen van je lidmaatschap is een proeftijd.

Bedenk je je in die periode? Dan kan je je membership beëindigen door een mail te sturen naar info@mamaz.nl. Je betaalt dan alleen de eerste maand i.v.m. administratiekosten. Blijf je in The MAMAZ Circle? Dan wordt na de eerste 30 dagen de volgende maand of jaar incasso afgeschreven.

Maakt de leeftijd van mijn kind uit?

Nee. Het lidmaatschap is er voor zowel de newborn mama tot aan de moeder met bijna volwasssen kinderen, maar nog net niet helemaal zelfstandig, en werkelijk waar echt alles daar tussenin.

Het gaat namelijk om jou. Niet om je kind 😉

 

Ik heb het al zo druk. En dan dit ook nog er bij. Hoe dan?

Je besteedt net zoveel tijd aan The Circle als je zelf wilt en kunt. Ga bijv. elke keer als je een ander social media kanaal wilt openen, gezellig naar The MAMAZ Circle toe ;-).

Nog even een reality check: Als je blijft doorgaan zoals je nu doet, dan blijf je krijgen wat je nu krijgt. Dan verandert er dus niks. Dit klinkt misschien hard, maar is de realiteit.

Het fijne is dat je er zelf iets aan kunt veranderen. Namelijk door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd, maar uiteindelijk levert het je veel meer tijd en ontspanning op.

Stel jezelf de vraag: Kun je de tijd niet vinden, of durf je de tijd niet te vinden?

De beste tijd om te investeren in tijd voor jezelf is wanneer je de tijd er niet voor hebt 😉

Hoeveel tijd per week moet ik uittrekken voor the MAMAZ Circle?

Het mooiste is elke dag even inchecken en actief meedoen, want op die manier haal je het meeste er uit. maar ik weet ook dat dit er wel eens bij inschiet. Dus wees niet te streng voor jezelf als het een keer niet lukt.

Elke twee weken is er in ieder geval ook een online masterclass te volgen via zoom. Als je jezelf de commitment oplegt om deze bij te wonen blijf je betrokken en is het gemakkelijker om echt alles uit het lidmaatschap te halen! Je kunt verder in je eigen tempo en moment met alles aan de slag en terugkijken. Dat is het fijne er aan!

Wanneer kan ik starten met The MAMAZ Circle?

Op elk moment in het jaar zolang er plek is.

Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Stuur een mailtje naar elisabeth@mamaz.nl of app mij op 06 291 862 13 .