Chill de feestdagen in met focus op selfcare, jezelf waardevol voelen, ontprikkeling en rust vinden voor jezelf en je gezin. Zodat je met energie 2023 in gaat!

Van 22 nov tot aan het kerstdiner

(Je houdt toegang tot de besloten MAMAZ  groep en de opdrachten en video’s tot en met 31 dec)

Dit krijg je als je meedoet

Van opgeslokt naar opgeladen

Je leert op een dieper level ontspanning vinden juist in de drukke maanden, waarin het lijkt alsof je geen enkele tijd voor jezelf hebt. Ik laat je zien en ervaren dat je dit wel degelijk kunt hebben!

Vertragen in de ratrace

Je gaat vertragen en voelen met hele simpele oefeningen die overal te doen zijn en waar je altijd naar terug kunt grijpen. Je gaat loslaten, verlangen, reflecteren, coconnen.

Weg met die vlekken!

Je ontdekt je blinde vlekken op jouw aandeel in de feestdagenstress (en wat je er aan kunt doen 😉 )

Behaal je zwemdiploma

Je krijgt tips hoe je jouw ideale feestperiode kunt creeeren en hoe je omgaat met het gevoel dat je daarmee tegen de stroming in zwemt. Zodat je niet verzuipt, maar jouw plan durft te trekken.

Feeststemming

Inzicht in hoe jouw feeststemming verandert door jouw selfcare en me-time te claimen en er van te genieten. Zonder schuldgevoel of gedoe!

Kids tips

Je ontvangt tips en trics voor je kind om momenten van ontspanning en ontlading bewust in te zetten.

Ontspannen controle

Juist doordat je leert om het perfecte plaatje en die eeuwige zoektocht naar balans los te laten, ontstaat een gevoel van ontspannen controle. Ook als je kid(s) voor de 100e keer o denneboom schreeuwen blijf jij zen.

feestdagen mama chill

Door Elisabeth leer ik steeds beter voor mijzelf te kiezen.Ik vind het fijn dat ik nu zo lekker met mijzelf bezig kan zijn en me daar niet schuldig over voel.

Suzanna

Iedere dag opnieuw kijk ik uit naar de mamma coaching berichtjes. Ik vind het geweldig om haar puur en eerlijke tips te lezen en toe te passen.

Marisca

Van 22 nov tot aan het kerstdiner

(Je houdt toegang tot de besloten MAMAZ  groep en de opdrachten en video’s tot en met 31 dec)

Meld je gratis aan en ga vol energie het nieuwe jaar in! 

kerst sparkle mamaz

Ik gun jou wat van mijn sparkle!

Ik houd van de decembermaand. Van kaarsjes aansteken, kerstboom optuigen, lekker wegkruipen onder een dekentje. De tradities waar de maand mee vol zit, met het gezin stil staan bij de geboorte van het kindje Jezus, familie om ons heen.

Mijn kinderen genieten ook volop.

Maar het blijft ook zoeken naar de juiste balans tussen de gezelligheid en al de prikkels die deze feestmaand met zich meebrengt. Zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen.

Hoe kun je zorgen dat het ondanks die spanning rond Sinterklaas en Kerst, vooral een mooie tijd vol verwondering en vrolijkheid is?

Bewust momenten van rust en ontlading opzoeken helpt in ons huishouden goed. Net als besluiten wat we wel en niet aan drukte in huis halen. Hierin niet vergelijken met andere gezinnen, maar ons eigen plan trekken.

Inmiddels weet ik ook hoe ik kan zorgen dat de feestperiode (met ook nog eens een kinderverjaardag!) voor mij wel ontspannen en fijn is ipv. dat ik de dagen aftel tot ik met oud & nieuw aan de champagne mag. Oke, dat is gelogen, dit doe ik toch echt elk jaar weer ;-).

Maar veel relaxter dan een aantal jaar geleden.
Bewust van mijn voorwaarden om een mooie tijd te hebben.

Met respect voor mijn eigen gevoel en verlangens.

Ik gun jou die ervaring ook! Vandaar deze Chill de feestdagen in – Challenge.

Doe je mee? Meld je gratis aan.

 

I’ve got your back mamaz!

De laatste maanden van het jaar. Geweldig! Met veel gezelligheid, stralende gezichtjes, fonkelende lichtjes.

Maar ook maanden met veel dagen die net even anders lopen dan “normaal” . Met spannende activiteiten, niet altijd weten hoe de dag zal lopen, veel vragen en onrust, extra to-do’s vanuit school of opvang.

Zeker wanneer je moeder bent van een (hoog) gevoelig kind kunnen de feestelijkheden op sommige momenten ook aanvoelen als overleven. Wat nou gezelligheid! Eerder kortsluiting!

Om toch ook te kunnen genieten, ontspannen en vooral jezelf niet te verliezen begeleid ik je chill de feestdagen in tijdens deze gratis challenge.

Zodat je inderdaad kunt genieten van die lachende gezichten en de overprikkelde buien kunt tackelen, niet verstrikt raakt in het inpakpapier of je verslikt in een pepernoot, omdat je te gehaast van hot naar her rent, familie verplichtingen totaly zen beleefd en het voor jou ook feest is.

Hierbij horen keuzes die niet iedereen begrijpt, dicht bij jezelf blijven, focus op dat wat goed is voor jou en je gezin.

Resultaat?

Het zorgt ervoor dat je niet verandert in een momzilla of totaal uitgeblust gelukkig nieuwjaar zegt, maar vol energie het nieuwe jaar in duikt.

Waarom deze gratis challenge?

Ik gun je, in de meest hectische maanden van het jaar, het gevoel dat je ontspannen de wereld aan kunt op jouw manier, de manier die past bij jouw gezin.

We starten 22-11-22!

 

Lees hier meer over MAMAZ.nl